Modelka Iva Kubelková, která se nyní nově chystá do CNN Prima News – zde by měla nahradit na postu moderátorky Showtime sexbombu Evu Perkausovou (26), co se přesune do hlavního zpravodajství – se na sociální síti pochlubila s fotkou své maminky zamlada. A rázem není pochyb o tom, díky komu se paní Iva pyšní tváří, jaká jí zajistila místo první ViceMiss v roce 1996. „Z rodinného alba na nás vypadl tenhle skvost. Moje maminka, když jí bylo asi 18 let,“ napsala Kubelková k pózovanému snímku krásné tmavovlásky s hlubokýma očima a něžným úsměvem.

„Holky tomu skoro nemohly uvěřit,“ prozradila na své dvě dcerky, Karolínu (9) a Natálii, známá kráska. Té starší se, stejně jako její slavné mamince, daří na poli modelingu – i proto, že ji příroda obdařila pořádně naditým dekoltem v kombinaci s úzkým pasem a nekonečně dlouhýma nohama. Natálie byla z neskutečného zjevu vlastní babičky, kterou zná už jenom jako postarší dámu, co se zrovna v těchto dnech zotavuje z operace zubů, jaksepatří v šoku. Údajně jí hned napsala SMSku s textem „ku*va babi, ty jsi byla kost!“.

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„A to jí pořád opakuji, že ku*va se neříká!“ vrtěla Kubelková nad dcerou hlavou. „No tak nevím, jestli to naší babičce zvedlo náladu. Ať žijou vnoučata v pubertě…“ dodala zvesela. Její matka (tedy především to, jak coby maturantka vypadala) se dočkala celé řady komplimentů. Jak od Iviných followerů, co se ztotožňovali například s názorem, že „všichni rodiče v sedmdesátých letech vypadali jako filmové hvězdy v Cannes“, i lajků od kolegů z branže. Její půvab ocenila například herečka Pavla Vitázková (41), zpěvačka Monika Absolonová (44) či herec Václav Kopta (55), jenž aktuálně bojuje s koronavirovým onemocněním.

VIDEO: Dcera Ivy Kubelkové přiznala, za co utratila všechny peníze za přehlídky

Video
Video se připravuje ...

Dcera Ivy Kubelkové přiznala, za co utratila všechny peníze za přehlídky Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
53 fotografií