Dominika Gottová svůj apel rozeslala do médií. "Vážení přátelé, je to už rok, co jste bez nejlepšího zpěváka, přítele a já bez tatínka. Moc si vážím, že na tátu tak krásně vzpomínáte. Já mám stále bolest v srdci, protože vím, že jsem v posledních letech jeho života nebyla dobrou dcerou. Uvědomuji si to a snažím se dál pracovat na tom, abych na tom byla lépe. Někdy minulost nebyla lehká, avšak ani přítomnost není," lituje Dominika.

Jako už tolikrát, i při ročním výročí zpytuje svědomí a je odhodlána vše napravit. "Do budoucna snad bude lépe," věří. "Ráda bych udělala tatínkovi v nebi radost a pokusila se dát dohromady znesvářené strany naší rodiny. Ale to musí chtít obě strany, nejenom jedna. Přeji si, aby se to povedlo. Mějte se hezky a přeji vám vše nejlepší," dodává nejstarší Slavíkova dcera.

Dominika má za sebou opravdu pestrou minulost, ze které se vypsala v knize Můj táta Karel. V ní promluvila nejen o vztazích v rodině, ale i o vlastní závislosti na alkoholu a drogách, která šla ruku v ruce se vztahem s kontroverzním finským hudebníkem Timo Tolkkim.

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu Karel Gott Agency

Fotogalerie
97 fotografií