Představitelka Ivušky z Comebacku je na kritiku a nepochopení zvyklá. Když před měsícem domácím porodem rozpoltila společnost na dva tábory a ta odmítavá část se do herečky opřela, nenechala se jejich leckdy hanlivými komentáři rozhodit a dále tento alternativní způsob porodu propagovala.

Video: Podívejte se na strhující reportáž z domácího porodu.

p>

Kojení je vesměs podobně ožehavé téma a čerstvé maminky jsou za kojení na veřejnosti, ba dokonce na svých profilech na sociálních sítích, často kritizované. První srpnový týden se tuto zcela přirozenou věc snaží normalizovat a Leichtová je všemi deseti pro. Na instagramu zveřejnila dvě fotografie přímo „z akce“.

Video: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

„Světový týden kojení! Kojím ráda, kojím furt!“ připsala herečka k černobílému zrnitému snímku. Druhou, kvalitnější a zaostřenější fotografii pak vložila do instastories. Odhalený prs nerozmazala, ani se ho nesnažila zakrýt oblíbenou nálepkou cenzury, emotikonem.

Není to poprvé, co se Leichtová do Světového týdne kojení zapojila. Před rokem si u podobné fotografie posteskla, že se Dorotka už nechce přisát. „Za sebe musím říct, že přestat kojit byl pro mě daleko větší psychickej zásah než celý těhotenství a šestinedělí dohromady! Ale co nadělám, miminko si samo řekne, co je pro něj nejlepší. Slzy jako hrachy se mi koulí po tváři ještě teď. Bylo to tak krásný a krátký období.“

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Fotogalerie
58 fotografií