Její dny na obrazovce se tehdy sečetly dost rychle a sama bruneta z toho byla v rozpacích. Před pěti lety dostala zničehonic padáka z Top star magazínu. Její zaměstnavatel změny komentoval prohlášením, že to je jeden z kroků, které ve společenské redakci probíhají. Záhy ale na obrazovku dosadil Evu Perkausovou –⁠ někdejší playmate s bujným poprsím, která po vyhazovu z TV Barrandov hledala práci. A právě na Primě se do jejího výstřihu zamilovali na první dobrou…

VIDEO: Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo s jejich "aférkou"?

Video
Video se připravuje ...

Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo jejich "aférkou"? David Turek, Jan Jedlička

Tajná schůzka

Teď se podle informací Blesku karta zase obrací. Ne, že by Perkausová musela znovu obcházet konkurzy, místo v Hlavních zprávách už má s Romanem Šebrle (45) jisté, ale nahradí ji právě Kubelková. Po jejím odchodu byla zjevně první volbou. „Novou moderátorskou posilu pořadu Showtime oznámíme už brzy,“ sdělil Blesku Martin Šnýdr z tiskového oddělení CNN Prima News. A o své další práci zatím mlží i Iva. Blesku se nicméně podařilo získat fotografii ze CNN Prima News, na které se Kubelková už seznamuje se svými novými kolegy.

Velký návrat

Ona pět měsíců uváděla společenský magazín Showtime, on uváděl sportovní rubriku. Teď ale budou moderovat zase spolu. „S Romanem jsme sehraná dvojice. V Showtime jsem byla sice spokojená, ale stejně se mi stýskalo. Nabídku na návrat jsem proto přijala s nadšením,“ raduje se Perkausová, která se s Šebrlem představí v obnovené premiéře v Hlavních zprávách už 5. října.

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií