Není pochyb o tom, že dcera slavné modelky a první ViceMiss roku 1996 Ivy Kubelkové roste do krásy. Vlastně, ona už do té krásy dorostla – mladičká Natálie Jirásková se pyšní půvabnou, dětskou tvářičkou s plnými, smyslnými rty, nekonečně dlouhýma nohama a dekoltem, jaký by jí mohly závidět nejenom její vrstevnice, ale také všechny ženy, co si k nadupanému výstřihu musejí pomáhat srolovanými ponožkami v podprsence… anebo rukama šikovných plastických chirurgů.

Mladá žena, která již začíná dobývat modelingová prkna, se již před časem rozhodla změnit svůj vzhled, asi aby nebyla tolik podobná své slavné mamince, a ze své přirozeně hnědé barvy vlasů přešla na slušivou blond. Nyní se odhodlala k ještě radikálnějšímu kroku: ke svěžímu mikádu! S dceřinou proměnou se pochlubila na sociální síti sama Iva, která sdílela momentku své krásné Natálky s popiskem „vlastní zkušenost je v životě našich dětí víc, než tisíc našich rad. Krásné rozhodnutí!“ podpořila ji.

VIDEO: Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem! Martin Balcar, Jan Jedlička

V době, kdy si Natálie začala zesvětlovat kadeře, to přitom nevypadalo, že by její změnu zrovna nějak nadšeně schvalovala. „Když si vaše dítě chce jít vlastní cestou... nemá smysl mu bránit. Speciálně, když vidíte, jak je šťastné,“ napsala Kubelková na instagram krátce poté, co s dcerou odešly od kadeřnice, a přidala i jedno rodičovské moudro: „No, ale přeci jen jsem si neodpustila jednu výchovnou ‚A teď, aby ta hezká hlava byla taky plná vědomostí.‘ Tak uvidíme, jestli to pomůže,“ žertovala.

Vlasy jenom po ramena jí ovšem náramně sluší, a sama Natálie je ze svého nového sestřihu nadšená - jak se alespoň v angličtině svěřila na svém profilu. Není divu, že se to u jejích nejnovějších fotek hemží pochvalami a slovy obdivu. A stejně tak na profilu její – zatím – známější maminky. „Vaši dceři sluší úplně vše, takže může s klidem experimentovat. Jen nevím, jak to vydržíte vy,“ psaly jí fanynky, které měly podle všeho již své zkušenosti s častými změnami image u svých milovaných ratolestí...

VIDEO: Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video
Video se připravuje ...

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
78 fotografií