Chorvatsko, ač to nyní mnozí tvrdí, není ani v současnosti úplně liduprázdné. Letos se tam sešla spousta hvězdných obličejů, jelikož je to vzhledem k stále proměnlivému bezpečnostnímu semaforu kvůli koronaviru sázka na jistotu. Jenže Eva Perkausová si k dovolené vybrala poměrně jinou a mnohem luxusnější destinaci – Monako.

Stát na pobřeží francouzské riviéry je rájem zbohatlíků a sličná moderátorka se usadila v jeho nejprominentnější a nemodernější části, Monte Carlu. Kromě drahých večeří a romantických chvilek holdovala také opalování a čvachtání ve vodě.

Video: Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat „ameriku"

Video
Video se připravuje ...

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat „ameriku" David Turek, Jan Jedlička

Na jedné z mnoha fotek se Perkausová nechala zachytit na skále před azurovým mořem. Na sobě má jednoduché bikini, jež toho ukázaly poměrně dost. Dekolt zaujal hlavně fanoušky, kteří do komentářů házeli jedno srdíčko za druhým a označovali dokonce moderátorku za nejkrásnější ženu, když obdivovali její svůdné křivky.

Fotografii Eva označila hashtagem „ještě než přijde druhá vlna“, čímž naráží na možnou další vlnu pandemie koronaviru. A tak bychom si podle ní zřejmě měli zdánlivě bezpečné období užívat, co to jde, než se zas na pár měsíců nikam nepodíváme.

V dalších příspěvcích se pak nechává přítelem Ivanem Heckem (37) krmit rybízem a na pláži společně pojídají nakrájené ovoce, hrající všemi barvami. Tohle by si na kamenitém pobřeží Jadranu zřejmě tolik neužila.

VIDEO: Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video
Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií