S jejím vzhledem byste mysleli, že žárlit nemá zapotřebí, moderátorka ale v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN prozrazuje, jak se věci doopravdy mají. „My jsme žárliví oba dva, takže to máme doma hezky vyvážené. Vadí nám ty samé věci – když mi napíše nějaký chlap, Ivanovi to logicky vadí, když jemu napíše nějaká ženská, vadí to mně,“ popisuje, jak to u nich doma chodí.

„Nepopírám, že jsem žárlivka. Ale zas ne ten typ, co by dělal nějaké šílené scény. Prostě když mě něco zajímá, jako třeba kdo mu píše, tak se zeptám,“ říká Eva s tím, že je prostě typická zvědavá ženská.

„I do telefonu už jsem mu jednou vlezla, přiznávám. Upřímně si ale myslím, že to aspoň jednou v životě udělala každá ženská – a ta, co tvrdí, že ne, tak kecá!“ tvrdí sexbomba ze Showtimu na CNN Prima News. „Já to ale Ivanovi řekla. A taky jsem ho upozornila, že kdykoli budu mít možnost mu někam vlézt, tak tam vlezu, tak se s tím má smířit...“ přiznává se smíchem.

Přestože na sebe partneři žárlí a umí se prý i pořádně pohádat, nedávno si pořídili nové společné bydlení a vztah jim pořád klape. „Četla jsem, že po dvou letech odezní zamilovanost a přichází stereotyp. Ale to tedy nemůžu potvrdit, u nás to rozhodně nenastalo. My jsme zamilovaní pořád,“ usmívá se blondýnka.

Velký rozhovor s Evou Perkausovou čtěte už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále:

  • Zdeněk Godla alias Franta z Mostu! šokuje přiznáním o nevěře!
  • Jak zvládala karanténu Bára Jánová alias zlá Sylva ze Slunečné?
  • Exkluzivní záběry z natáčení Jáklova velkofilmu Jan Žižka!

Blesk tv Magazín
Autor: Foto: J. Tůma, M. Protivanský

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií