Nejprve TV Nova pozastavila natáčení zdánlivě nekonečného seriálu Ulice pro podezření na koronavirus u jedné z hereček, se vší pravděpodobností Elišky Hanušové, dcery herce Miroslava Hanuše (56), u níž hrozilo, že si nebezpečnou chorobu „přivezla“ z lyžovačky v Itálii. Nyní podstoupil vyšetření další herec, jehož tvář se poslední dobou objevuje na televizních obrazovkách v jednom z mnoha oblíbených nováckých seriálů: Zdeněk Godla.

Na facebooku se totiž pochlubil momentkou, ze které bylo zcela očividné, že byl na tento vir testován v ústecké krajské nemocnici – a naštěstí s negativním výsledkem.

I když se teď zrovna kvůli hrozbě nakažení nemocí Covid-19 Ordinace v růžové zahradě 2 nenatáčí, není pochyb, že takovéto podezření by ho notně ohrozilo. Slavný romský herec zde totiž hraje Ludvu, nečekaně objeveného bratra komického padoucha Boba Schwarze, jehož v tomto seriálu již nějaký ten pátek ztvárňuje Martin Zounar (52), a diváci si jej natolik oblíbili, že by si bez něj další děj již snad ani představit nedokázali...

VIDEO: Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá?

Video
Video se připravuje ...

Má exekucí nad hlavu, ale jezdí fárem za miliony. Jak to Godla z Mostu dělá? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií