Iva Kubelková v podstatě podruhé vstoupila do stejné řeky: K moderování showbyznysového pořadu na Primě se vrací po pěti letech, dříve uváděla pořad TOP STAR magazín. Plavovlasá sexbomba Eva Perkausová byla totiž převelena do zpráv, a tak se parťačkou Laďky Něrgešové stala právě Kubelková. „Moderování tohoto pořadu je pro mě takovou třešničkou na dortu. A třešničku na dortu má každý rád, takže jsem neváhala dlouho a na nabídku kývla. V dnešní době je navíc každá práce v televizi v něčem velká jistota, takže jsem s tím nedělala žádný fóry,“ prohlásila pro oficiální instagramový účet Showtime.

„Je to hezká práce. Vím, co obnáší, také jsem schopna ji i časově zvládnout,“ dodala modelka, která se věnuje také herectví, zpěvu a především své rodině. „Myslím, že vynikám v jedné věci, a to je organizace mého času. My matky v tomto opravdu vynikáme, protože se dvěma dětmi se musíme naučit aktivity kombinovat a dělat věci, které mají prioritu. Mé děti jsou už větší, dcerám je patnáct a jedenáct. Po pracovní stránce si tak můžu dovolit trošku víc,“ těšila se svůdná tmavovláska, co na internet sází jedno rajcovní selfíčko za druhým. Příroda ji totiž obdařila pořádně vyvinutým hrudníkem, k němuž si ani nemusela pomáhat šikovnýma ručičkama plastických chirurgů.

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jaká byla její premiéra na televizních obrazovkách? Podle reakcí na sociálních sítích více než uspokojivá! „Iva je naprostý profík, žádné blbé řeči a divné obličeje, přirozenost dělá nejvíc,“ lichotí jí fanoušci. „Sebevědomý krok, projev. 100% profesionální výkon. Jste prostě Topka!“ zaznívá v komentářích nejčastěji, zároveň je kladně hodnocen i její libý vzhled a příjemný hlas. „Fajn se na vás kouká a dobře poslouchá,“ myslí si mnozí.

Jediné, co jí bylo vytýkáno, byl model, v němž se před kamerou objevila. „Kdo vás tam obléká? Vám moderátorkám by určitě mnohem víc slušelo méně volánků… Má to asi vypadat elegantně, ale spíš to působí úsměvně,“ kroutí hlavou nad outfitem, co jí byl vybrán. Šaty Něrgešové a Perkausové byly diváky kritizovány už dříve, zaznívaly hlasy, že jsou obě dámy, jinak velice sexy a přitažlivé, oblékány jako „obstarožní padesátnice“.

„CNN je velká značka, která si mimo jiné hlídá i image moderátorů. A tady jsou zkrátka jasně daná pravidla, se kterými nehnete. Čili minišaty a jiné vyzývavé oděvy a doplňky nejsou žádané. Což je logické,“ hájila se tehdy Něrgešová.

VIDEO: Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů. Adam Balažovič/BPŽ

Ne všichni si však myslí, že by volánky na ženě po čtyřicítce působily nepatřičně. „Dnes jste v černé vypadala velice elegantně, náušnice velkolepé, přednes suverénní a sympatický. Celý pořad se posunul díky vám o úroveň výš!“ domníval se například jeden z Iviných příznivců.

Fotogalerie
79 fotografií