Česká „Kardashianka“ Victoria o sobě po týdnu nečinnosti dala vědět. Několikaminutový update na instastories se nesl v koronavirovém duchu, fanoušky totiž obeznámila s faktem, že jsou s partnerem i svými třemi dětmi pozitivní.

„Děti a manžel jsou v pohodě, jen já a Zachary jsme na tom hůř. Bolí mě hrudník,“ přiznala zpěvačka a vysvětlila, že v Turecku, kam se po porodu nejmladšího syna s dětmi za mužem přestěhovala, nosí nakaženým léky domů, aby nemuseli chodit do nemocnice. Zarazila ji ovšem otázka lékařů, zda je v takovém stavu schopná starat se o děti.

Video: Česká „Kardashianka“ Victoria: Návrat k manželovi po letech odloučení?!

Video
Video se připravuje ...

Česká „Kardashianka“ Victoria: Návrat k manželovi po letech odloučení?! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Řekla jsem pardon, i kdybych měla čtyřicet dva horečku, co si myslíte, že mi odeberete děti? Kde to jsme?“ podivovala se tmavovláska s jihoafrickými kořeny. Péče o děti sice momentálně pro ni není úplně snadná, ale snaží se to zvládnout. Nemoc nejhůře snáší nejmenší potomek. „Zachary včera řval a já jsem brečela s ním. Je to masakr. Je to šílený. Ty léky jsou hrozně silné. Uvidíme, ale vím, že budu v pohodě,“ dodala optimisticky.

Koronavirové onemocnění jí bohužel zhatilo říjnovou návštěvu Prahy, setkání s nejbližšími tak bude muset odsunout až na Vánoce, pokud se pravidla pro cestování opět nezmění.

VIDEO: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií