To, že Jordanovi v krvi proudí exotická krev, je jasné na první pohled. Maminka je Češka, ale otec byl Izraelec arabského původu. Rodiče se potkali na studiích medicíny, po absolutoriu plánovali přesun do Izraele, hnutím osudu ale zůstali déle, a tak syn vyrůstal v Karlových Varech a až v devíti letech se všichni přestěhovali do Izraele. 

"Máma měla slíbený Tel Aviv, táta ale dostal práci v Nazaretu. A později jsme se přestěhovali na sever do Akka," říká v rozhovoru pro magazin.aktualne.cz Jordan. Neobvyklé jméno dostal od českého dědy Vladimíra, který byl vášnivým fanouškem basketbalu a Michaela Jordana. "Během dospívání mě to celkem štvalo, protože jsem miloval Michaela Jacksona. Radši bych byl Jackson než Jordan," směje se muzikant, který se po gymnáziu přestěhoval do Česka. Pomohl k tomu i fakt, že nechtěl nastoupit do armády. 

VIDEO: Emma Smetana v korzetu, který proslavila Madonna!

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana v korzetu, který proslavila Madonna! Blesk TV

Podobně jako Jiří Smetana, otec Emy, předčasně odešel i zpěvákův otec Massaud Haj Hossein. "Všechno se to stalo hrozně náhle, obojímu předcházel stav vigilního kómatu. Můj táta ležel tři roky v kómatu v Izraeli, Jiří rok a půl tady v Praze," vzpomíná na těžké období, během kterého se chodili dívat na člověka, ke kterému můžete mluvit, už vás ale asi neslyší.

Otec Emy Smetany zemřel na Štědrý večer v roce 2016 a týden před jeho skonem 16. prosince, což je i den jeho narozenin, se narodila jejich dcera Lennon. Datum porodu dcery není náhoda, Ema si ho vybrala, protože rodila císařským řezem. 

VIDEO: Emma Smetana v limuzíně Blesku: Sjela ji Františka pohledem?

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana v limuzíně Blesku: Sjela ji Františka pohledem? Jan Jedlička, Thomas Kruchina

Fotogalerie
21 fotografií