Hlavním tématem internetových diskuzí po odvysílání předposledního dílu MasterChef Česko byla opět diváky neoblíbená Pavlína Lubojatzky. Právě ona se totiž stala po verdiktu poroty druhou finalistkou a zatímco se příští týden utká s Romanem, návrhář Pavel Berky musel soutěž opustit.

Pavlína je neuvěřitelná fňukna, i kdyby nevyhrála, už teď se porotci, stejně jako ona, znemožnili před národem jejím nadržováním. Bylo tam spousta dobrých kuchařů, co něco předvedli a do finále si zasloužili jít oni,“ nechápali postup Pavlíny někteří diváci a shodovali se, že Pavlovi se dezert jistě povedl víc.

Dále zazněly názory, že minulé řady kulinářské show byly rozhodně lepší. „Teď se to zbytečně prodlužuje a porota je naprosto k ničemu, když Pavlínu posouvají dál a dál. Myslím, že i kdyby jím tam jen namazala chleba máslem, tak by jí za to dali Řád Zlaté vařečky,,, Zlatý starý MasterChef,“ posteskl si například na facebooku Andrej, který zmiňoval i to, že dřív byla lepší i porota. V tom s ním souhlasili i další diváci. „Tak vyměnit porotu je nutné každopádně, jen ne za Babicu a Pohlreicha a toho mini kuchaře - nevzpomenu si na jméno,“ padlo dokonce v diskuzi.

VIDEO: MasterChef Česko 2020: Druhou finalistkou se stala Pavlína Lubojatzky

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko 2020: Druhou finalistkou se stala Pavlína Lubojatzky TV Nova

Divačka Eliška pak vzpomínala na finále loňského ročníku, kdy podle ní soutěžící Kristýna vyhrála naprosto zaslouženě. „Ale tohle, co teď je? Hnus,“ zlobila se i ona. Objevily se samozřejmě také názory, že finále už ani není potřeba sledovat, pokud to bude tak, jako doposud a Pavlíně se bude nadržovat. „Tak na finále se dívat nemusíme,“ mínila Lucie a divačka Kateřina také přiznala, že s pořadem už prý skončila. Dokonce ho ve vzteku přirovnala ke covidu-19, protože právě toto téma nyní samozřejmě rovněž vyvolává negativní emoce. „Vy jste z toho udělali ještě větší komedii než celý covid… Pavlínu, co ředí vývar 4x vodou? Měla vypadnout, tak ji nacpete do finále… ostuda!“ rozčiloval se v podobném duchu Tomáš.

Přesto se ale přece jen našli takoví diváci MasterChefa, co zbrusu novou finalistku obhajují. „Pavlínka je bojovnice! Zaráží mě, kolik lidí o ní zle mluví.....přitom ji vůbec neznají,“ nechápala na facebooku Naďa po semifinále. Jak dopadne samotný závěr soutěže a co tomu diváci budou říkat, se ale dozvíme až příští týden...

VIDEO: MasterChef Česko 2020: Prvním finalistou je Roman Staša

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko 2020: Prvním finalistou je Roman Staša TV Nova

Fotogalerie
80 fotografií