Večer plný emocí a lítého souboje o lepší pokrm otestoval tři zbývající semifinalisty show MasterChef. Kdo se stane prvním finalistou, rozhodla výzva číslo jedna, v níž porotci účastníkům vybrali tři speciální komponenty.

Na první pohled vypadalo vše božsky a chuťové buňky spokojeně mlaskaly u každého sousta. Z první výzvy s geniálním jídlem, jako by ho „uvařilo miminko Honzy Punčocháře“, ale vzešel jako vítěz Roman. „Jsem dojatý a jsem rád, že jsem Honzu nezklamal,“ uvedl rozvzlykaný kudrnáč. „To, že je na mě Honza pyšnej, je asi nejvíc, co jsem v téhle soutěži zatím zažil,“ dodal.

Video: MasterChef Česko 2020: Prvním finalistou je Roman Staša

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko 2020: Prvním finalistou je Roman Staša TV Nova

V druhé, cukrářské výzvě s lehkou esencí svatebních oslav, proti sobě stanuli Pavlína s Pavlem. Složitý a zdlouhavý francouzský dezert Croquembouche, což jsou krémem naplněné profiterolky poskládané do pyramidy a dozdobené karamelovými vlasy, měl rozhodnout, kdo bude o krůček blíž titulu MasterChefa 2020.

A i když si oba vedli neskutečně dobře, za Romanem se na balkon podívala Pavlína, druhá finalistka letošního ročníku. „Já nemám slov, mně se skoro zastavilo srdce. Pane bože, já jsem to dokázala, tolik jsem si to přála. Jsem neskutečně šťastná,“ byla její slova po zaslechnutí svého jména.

Velkolepé finále, v němž se po takřka roce dozvíme jméno nového MasterChefa, se odehraje už příští týden 3. listopadu na TV Nova.

VIDEO: MasterChef Česko 2020: Druhou finalistkou se stala Pavlína Lubojatzky

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko 2020: Druhou finalistkou se stala Pavlína Lubojatzky TV Nova

Fotogalerie
82 fotografií