Nádhernou novinku oznámil na instagramu sám známý kuchař. Sdílel totiž něžnou fotku se svou životní partnerkou Andreou, kterou si letos v březnu, těsně před koronavirovou karanténou, stihl vzít za svou právoplatnou manželku. Své „ano“ si mimochodem řekli ve smolný den, tedy v pátek třináctého. Na aktuální fotce své paní Radek Kašpárek každopádně něžně hladí bříško, ve kterém už tři měsíce roste nový život. „Tak co? Budu mít doma pátou ženskou, nebo prvního kluka?“ napsal ke snímku.

Tím budoucí tatínek patrně naráží na skutečnost, že jak on, tak i žena jeho života, jíž často prostřednictvím sociálních sítí slavný kulinářský mistr vyznává svou lásku, ze svých předešlých vztahů už děti mají. Kašpárek je otcem dvou dcer ze svého prvního manželství s paní Ditou (41), a také Andrea ze svého předešlého vztahu neodešla bez závazků – rovněž je maminkou jedné dcerky. Už teď má tedy Kašpárek doma pořádný „babinec“!

„Moc bych si přál kluka. Pokud by to byla holka, tak by to znamenalo, že v mém životě bude pět ženských – a z toho bych se asi už zbláznil,“ nechal se slyšet pro ŽivotvČesku.cz.

VIDEO: MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalí, kdo je jeho favorit!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Radek Kašpárek nechtěně odhalí, kdo je jeho favorit! TV Nova

Všichni jeho fanoušci i příznivci mu pochopitelně gratulují a ze srdce mu přejí, aby se konečně modrých dupaček v kolébce dočkal. „Kluka bych si opravdu přál, ale samozřejmě jsem k životu pokorný, takže beru i holku. Absolutně je nejdůležitější, aby těhotenství manželky bylo bez komplikací a miminko zdravé,“ dodal Kašpárek, jenž platí bez přehánění za gastronomické eso. Jeho restaurace se od roku 2015 pyšní takzvanou michelinskou hvězdou, kterou pak dokázala několik následujících let s přehledem obhájit.

Ani nyní v době druhé vlny pandemie nezůstává lhostejným k dění kolem sebe – od listopadu prý bude vařit denně 160 obědů pro plicní oddělení motolské nemocnice.

VIDEO: MasterChef Česko: Do semifinálové trojky se neprobojovala Ivka

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Do semifinálové trojky se neprobojovala Ivka TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií