V minulé epizodě prošli sítem katů všichni, ač se na okamžik zdálo, že soutěž opustí Pavlína. Tentokrát si opět poměří síly tým modrých a červených, a to ve zcela novém a neznámém prostředí – jedné z nejnavštěvovanějších pražských restaurací U Matěje porotce Jana Punčocháře (41).

V této výzvě se kapitány stanou Pepa a Roman. Doposud klidnější Pavel Berky ponese opravdu nelibě, že se ocitne v týmu Romana. Všimne si toho i porota: „Pavle, vy se tváříte dost udiveně,“ poznamená Radek Kašpárek. 

„Já si nedokážu Romana představit jako kapitána, nevím, jestli má vůdčí schopnosti,“ přiznává upřímně známý módní návrhář Berky. „To, že bych měl poslouchat rady od něj, když spíše on očekává rady od nás, si neumím představit,“ dodává Pavel, který si uvědomuje, že tým, v němž byl Roman, výzvu většinou prohrál.

Video: MasterChef: Pavlína na hranici vyhazovu, ale pak přišel šok!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef: Pavlína na hranici vyhazovu, ale pak přišel šok! TV Nova

Pavlova upřímnost Romana viditelně rozhodí a jeho ikonický úsměv zmizí. „Já si myslím, že ke mně do týmu chce málo lidí, protože si myslí, že neumím vařit, ale oni si to myslí neprávem,“ dodává sklesle Roman, jenž v předchozích epizodách svými skvěle připravenými pokrmy strčil zbytek soupeřů hravě do kapsy.

Úlevou, nebo možná nepříjemným překvapením s tragickým koncem, bude pro účastníky změna ve vyřazování. O postupu totiž tentokrát nebudou rozhodovat porotci, nýbrž hosté z řad slavných osobností.

Jak si Roman povede na kapitánském můstku a kdo bude muset odložit zástěru MasterChefa? To se dozvíte už v úterý ve 20.20 na TV Nova.

VIDEO: Pavel z MasterChef Česko: Romana si neumím představit jako kapitána!

Video
Video se připravuje ...

Pavel z MasterChef Česko: Romana si neumím představit jako kapitána! TV Nova

Fotogalerie
86 fotografií