I když si každý pod slovem domek na Sicílii představuje honosnou vilu za miliony, tak opak je pravdou. Domky nebo apartmány na italském ostrově stojí pakatel. Třeba v malebném městečku Sambuca se prodávají domy za pouhé euro. Má to jediný háček, majitelé musejí dát svou nemovitost během tří let do pucu. 

Eva Holubová svůj druhý domov za euro zřejmě nekoupila, ale podle jejího okolí se vešla do 100 tisíc korun. Není to žádná hacienda na chlubení, naopak je to typické bydlení místních obyvatel, a to má herečka moc ráda. 

VIDEO: Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky!

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! Redakce Blesk

„Nežiji v Palermu a už dávno nejsem dívka. Jsem žena z mnohem menšího sicilského městečka a jsem tu šťastná. Přijely jsme pozdě, stačily jsme se přivítat pouze s nejbližším sousedem. Těším se na ranní Bon giorno, kterým začínáme každý den, vstáváme oba brzo. A loučíme se Bona note,“ okomentovala svůj příjezd do svého italského příbytku herečka. 

Na ostrov se vydaly autem s dcerou Karolínou a cesta nebyla lehká. Kvůli únavě často přespávaly v autě, takže jim to zabralo okolo dvaceti hodin. 

VIDEO: Eva Holubová soucítí s týranými psy: Když ale měla mluvit o cvičení, rozpálila se doběla

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová soucítí s týranými psy: Když ale měla mluvit o cvičení, rozpálila se doběla Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií