Josef Voleman (†43) dlouho se zákeřnou rakovinou bojoval. Po operacích a chemoterapiích to vždy vypadalo nadějně, ale ta „mrcha“ se vždy vrátila. V létě 2018 svůj boj s krutou nemocí prohrál. Po celou dobu při něm stála právě manželka Šárka a jejich syn Pepa (10).

V předchozích vztazích jsem si takhle silným závazkem nebyla jistá. Teprve s mým mužem jsem měla pocit, že s ním chci opravdu žít, zestárnout, a nebyla v tom stopa strachu,“ vysvětlovala Šárka v Blesku v roce 2011.

Smrt milovaného člověka ji i jejího syna velmi zasáhla a moderátorka se na čas stáhla do ústraní. Jak se říká čas - práce vše špatné zahojí, a tak se Šárka loni v lednu stala moderátorkou Českého rozhlasu, kde na stanici Dvojka moderuje nový pořad Dva na dvojce, který se věnuje lidským životním příběhům plných strastí a slastí.

VIDEO: Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel

Video
Video se připravuje ...

Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Letos si dokonce se synem a přáteli Šárka užila dovolenou na lodi plující po Orlické přehradě a krátce nato si změnila úvodní fotky na sociální síti. Na obrázku je stín dvou lidí u jezera. A jak nám sama moderátorka řekla, je to ona a její syn.

Šárka se už nějakou dobu stýká s jedním mužem a vypadá to, že je opět šťastná,“ tvrdí zdroj z jejího okolí. Šárka to sice popírá, ale na lodi byl muž jménem Petr. Zda je právě on její nový přítel, nebo je to jen kamarád, ukáže čas...

VIDEO: Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií