Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nad smrtí slovenských manželů visí otazník: Každé tělo našli na jiné straně zamčených dveří

Nad smrtí slovenských manželů visí otazník: Jejich těla našli každé jinde: Dveře osudného bytu (vpravo); sousedka, která našla mrtvého muže (vlevo).
Nad smrtí slovenských manželů visí otazník: Jejich těla našli každé jinde: Dveře osudného bytu (vpravo); sousedka, která našla mrtvého muže (vlevo).  (Autor: reprofoto TV Markíza)
Autor: jel - 
3. dubna 2020
22:31

Záhadná událost se stala tento týden v Levicích na jižním Slovensku. Sousedka, která šla vynést odpadky, našla na chodbě mrtvého šedesátiletého muže. Na sobě měl pyžamo. Přivolaná policie poté otevřela pomocí náhradního klíče mužův byt. Čekal je šok! V kuchyni našli mrtvou také jeho manželku!

Sousedka řekla pro TV Markíza, že když vyšla ze svého bytu, našla muže ležet na podlaze v pyžamu, bačkorách a s kufrem. Vypadal prý jako by spal, nejprve si myslela, že je pouze opilý. Když se pak snažila nahmatat puls, zjistila strašlivou skutečnost. Byl po smrti.

To však nebylo vše, když přivolaná policejní hlídka otevřela náhradním klíčem mužův byt, našla v kuchyni mrtvou ženu, manželku zesnuléhoPodle informací Markízy byl muž den před smrtí hospitalizován pro podezření na infarkt, večer ho však z nemocnice propustili.

Údajně se nemohl dostat do svého bytu, a tak přenocoval na chodbě. Podle sousedky s ním ještě jeden z obyvatel domu nad ránem mluvil. Příčinu smrti obou zesnulých určí až pitva. Údajně velmi holdovali alkoholu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání