Sice jsou to už tři roky, co Karolína Krézlová a Vladimír Polívka netvoří pár, ale při sklence vína se leckdy rozváže jazyk a prozradí se pár pikantností. Nejinak tomu bylo na vinobraní v Roudnici nad Labem, kde se sešli herci z natáčeného filmu Když prší slzy a po pár sklenkách někteří zavzpomínali na to, kdy jim ulítla ruka. 

Karolína vypadá velmi křehce, ale když ji někdo vytočí na maximum, neudrží se. Poslednímu partnerovi dokonce dala facku. „Bylo to při rozchodu. Nejsem na to pyšná, ale myslím, že je třeba i o takových věcech mluvit. Pochopit, co člověka k takovému jednání přivede,“ netají se kráska, která je od rozchodu s Polívkou nezadaná, takže je jasné, na jakou úrodnou půdu facka padla. (Syn Bolka Polívky (70) a Chantal Poullain (63) 24. června skončil v nemocnici poté, co byl na ulici přepaden neznámými útočníky).  

VIDEO: Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř... David Turek, Jan Jedlička

Krézlová ve filmu hraje zpočátku trochu zápornou roli, ale posléze se změní v kladnou postavu. Vedle ní se objeví i Muž roku Matyáš Hložek, Aneta Kernová, Eva Čížkovská a další. Natáčení filmu posvětil i starosta Roudnice nad Labem Ing. František Padělek, který hercům na vinobraní dělal společnost. 

VIDEO: Přítelkyni Polívky roste bříško! Že by zadělali na miminko?

Video
Video se připravuje ...

Přítelkyni Polívky roste bříško! Že by zadělali na miminko? Markéta Reinischova, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
41 fotografií