Počasí jim přálo, a tak se herec a nově i moderátor show Tvoje tvář má známý hlas mohl se svým krásným doprovodem nejen procházet. Zamilovaný páreček si klidně sedl do parku a užíval si společně teplého odpoledne, které se postupně přeměnilo ve vlahý večer. Společný čas Vladimír Polívka s drobnou brunetkou strávili vsedě na dřevěných paletách v těsné blízkosti a s osvěžujícími drinky v rukou. Půvabná přítelkyně se dokonce cítila natolik pohodlně, že si vyzula boty a na červeném polštářku na paletě si udělala opravdové pohodlí.

Když mladým milencům vyhládlo, navštívili stánek se sladkými pochoutkami a dopřáli si oblíbené donuty. Poté co se Vladimír Polívka pořádně zakousl do koblížku s barevnou polevou a posypem, jala se ho partnerka zvěčnit na mobil. Člověk přece nemůže ani v milostném opojení zapomenout na fanoušky na instagramu, kam podobné snímky nejčastěji putují.

VIDEO: Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř... David Turek, Jan Jedlička

Byť se spolu prošli i na červeném koberci, o své nové partnerce Vladimír Polívka jen velmi nerad veřejně mluví. Štíhlá dlouhovláska s uhrančivým pohledem totiž není z šoubyzbysu. Její profesní dráha ji zavedla do oblasti gastronomie a moderátor aktuální řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas si dobře pamatuje, jaké to je chodit s někým, kdo stojí o mediální pozornost. S někdejší přítelkyní Karolínou Krézlovou (33) zažil Vladimír Polívka vztah v záři reflektorů, jelikož Karolína měla rovněž jako on herecké, a dokonce i pěvecké ambice. A tak ráda veřejně prezentovala nejen sebe, ale i společný vztah se synem Bolka Polívky (71).

VIDEO: Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině než v češtině!

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině než v češtině! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
67 fotografií