MeghanHarrym s největší pravděpodobností poruší další dlouholetou tradici, které se ještě před dvěma lety striktně drželi. Křest nejnovějšího člena jejich rozrůstající se rodinky, Lilibet Diany, neproběhne na hradě Windsor v kapli, kde byl už v minulosti pokřtěn jejich syn Archie (2), ale v prosluněné Kalifornii, kde se dvojice zdržuje druhým rokem. Tvrdí to uznávaný expert na monarchy Richard Fitzwilliams.

„Je nanejvýš pravděpodobné, že křtiny proběhnou v domovském státě Meghan a v utajení, avšak bez kontroverzí, které obklopovaly Archieho křest,“ řekl Fitzwilliams serveru Express. Je tak nadmíru jasné, že komorního obřadu se vzhledem ke vzdálenosti nezúčastní nikdo z královské rodiny.

Nad datem křtin Lilibet však nadále visí velký otazník. Zamýšlené letní termíny oddálila koronavirová pandemie a s ní spjaté bezpečnostní restrikce. Podle některých britských médií plánovali Sussexové vycestovat do Británie v září a obřadu se kvůli Harryho chystané šokující biografii neměla zúčastnit jeho babička královna Alžběta II. (95), byť podle královské komentátorky Angely Levinové by za její absencí nemusela stát zlá krev, ale spíše nabitý rozvrh na několik let dopředu. Panovnice si ostatně už předloni nechala ujít křtiny svého pravnuka, prince Louise (3).

Meghan Markle (vévodkyně ze Sussexu, herečka)

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt.

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle a Melissa McCarthy uvedly nový charitativní projekt. 

Fotogalerie
92 fotografií