Navzdory ohromné pozornosti se ilustrovaná báseň vévodkyně ze Sussexu nedočkala takových prodejů, jak nejen ona očekávala. Za první týden od uvedení se prodalo jen něco málo přes 3 000 kopií Lavičky. Podle serveru The Sun se publikace nedokázala zařadit do žebříku 50 nejžádanějších knih v Británii, autorce přesto vydělala desetitisíce liber už jen za prodej práv.

Větší prodeje si tým Meghan Markleové slibuje od uvedení knihy na globální trh, o což by se mělo postarat nakladatelství Penguin Random House Children’s, které zakoupilo práva na distribuci knihy do zbytku světa.

K napsání dětské knížky Meghan inspirovala báseň, kterou složila pro svého manžela ke Dni otců, měsíc po narození Archieho. Ilustrátor publikace Christian Robinson zachytil Harryho (36) jako zrzavého vojáka, Archie má zase blond vlásky.

Publikace se krátce po vydání setkala se značnou kritikou. Kromě podezření plagiátorství se fanouškům královské rodiny nelíbil autorčin podpis Meghan, vévodkyně ze Sussexu. Další zase hřímali nad tím, jak může pět ódy na výjimečné vztahy otce s dítětem, když svého tátu Thomase Marklea (76) sprostě zavrhla.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
82 fotografií