Na začátku července by princezna Diana (†36) oslavila 60. narozeniny. U příležitosti jubilejního výročí plánují William (38) a Harry odkrýt matčinu novou sochu. Co však měla být soudržná rodinná sešlost a unikátní šance na stmelení rozvrácených vztahů mezi jednotlivými členy, se bude muset obejít bez kritického "komponentu".

Expert na královskou rodinu je přesvědčen, že čerstvé dvojnásobné mamince Meghan Markleové není v tuto chvíli cestování po chuti. „Předpokládám, že Meghan teď nějakou dobu neuvidíme. U monarchů a Britů není zrovna oblíbená, proto se domnívám, že bude chtít zůstat v Kalifornii a pečovat o své dvě malé děti,“ řekl serveru The Sun Phil Dampier.

Podle něj je narození Lilibet Diany perfektní výmluvou k odmítnutí návštěvy Británie. „Bude to působit jako další kritika královské rodiny a pravděpodobně se zařadí na konec dlouhého seznamu domnělých prohřešků,“ dodal Dampier.

Meghan porodila svou první dceru Lilibet Dianu 4. června, veřejnost se o novém přírůstku v rodině Sussexů dozvěděla o dva dny později. Kromě jména a porodní váhy o pravnučce královny Alžběty II. (95) nejsou známé žádné další detaily, a to včetně toho, jak vypadá.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
101 fotografií