Obklopují se Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) lživými přáteli? Jak jinak vysvětlit, že dojemný příběh o virtuálním seznámení dvou Lilibet, který krátce po narození první dcery vévodů ze Sussexu nejmenované osoby z jejich kruhu známých přednesly zahraničním médiím, nyní dementuje zasvěcený zdroj přímo z paláce?

Magazín People v průběhu minulého týdne napsal, že „(Meghan a Harry) Byli štěstím bez sebe a nemohli se dočkat, až jí (královně) oznámí příchod své dcerky.“ Citaci pro server Daily Mail vyvrátil zdroj blízký královně.

„Žádný takový videohovor neproběhl. Přátelé Sussexů novinářům zřejmě poskytli zavádějící informace o tom, co měla královna říct, a celé se to vyhrotilo,“ řekl zdroj.

Vévodkyně z Cambridge Kate Middletonová (39) se při setkání s první dámou USA Jill Bidenovou minulý týden nechala slyšet, že svou neteřinku Lilibet Dianu ještě nestačila poznat.  „Přeju jí jen to nejlepší a nemůžu se dočkat, až ji uvidím, neboť jsme ji ještě neviděli. Snad to bude co nejdřív,“ odpověděla zvědavým novinářům stanice NBC.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
93 fotografií