Bývalý hollywoodský osvětlovač se v ukázce na nedělní rozhovor pro australský pořad 60 Minutes rozhovořil o vnučce, kterou nejspíš nikdy nepozná. Meghan Markleová porodila dceru Lilibet Dianu v pátek 4. června, světu to s manželem princem Harrym (36) zvěstovali o dva dny později. A zatímco královskou rodinu vévodové ze Sussexu informovali osobně přes videohovor, její americký dědeček se novinku dozvěděl na cestě autem.

„Nikdo mi to nezavolal, slyšel jsem to v rádiu,“ smutnil Markle v čtyřicetisekundovém traileru. „Budu velmi zklamaný, pokud si ji nebudu moct pochovat,“ dodal s náznakem hněvu v hlase. Novopečeným dvojnásobným rodičům přesto popřál mnoho štěstí.

Otec Meghan neváhal připomenout, jak dlouho s ním dcera odmítá komunikovat. „Naposledy jsem s ní mluvil dva dny před její svatbou. Kvůli jedné malé chybě.“ Slavnost pro oči veřejnosti, jak opulentní svatbu vévodové popsali v březnovém rozhovoru s Oprah, se uskutečnila v květnu 2018.

Za rozpadem kdysi jedinečného vztahu otce s dcerou stály zinscenované fotografie, na nichž se Markle s hraným zájmem připravoval na Meghanin velký den. Když se spolupráce s fotografy provalila, zpřetrhala s ním herečka veškeré vazby a ve finálním dopisu, který nezdárný táta přeposlal médiím, ho úpěnlivě žádala, aby je nechal na pokoji.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
85 fotografií