Opožděný dáreček k 2. narozeninám si pro syna Archieho připravili jeho rodiče Meghan Markleová a princ Harry. A ten si ho údajně nemůže vynachválit! „Archie je štěstím bez sebe, že má malou sestřičku,“ pověděl magazínu People mluvčí vévodů ze Sussexu.

Zdroj z jejich okolí pak magazínu prozradil, že Meghan a Harry Archieho na příchod Lilibet Diany dlouho připravovali. „Hodně s ním mluvili o miminku. Jen je ještě příliš malý na to, aby to pochopil. Je už ale dost starý na to, aby začal žít svůj vlastní život. Užívá si mateřské školy a venkovních aktivit,“ popsal zdroj Archieho zájmy.

Vévodové ze Sussexu druhé těhotenství potvrdili 14. února na Valentýna, přesně 37 let ode dne, kdy princezna Diana (†36) přes novinové titulky oznámila příchod svého druhého syna, Harryho. V březnovém interview s Oprah Winfreyovou pak moderátorce i světu nadšeně odtajnili, že čekají holčičku.

Ačkoliv jméno dcery drželi pod pokličkou do poslední chvíle, nejvíce se v sázkových kancelářích i běžně na internetu spekulovalo nad Elizabeth po královně Alžbětě nebo Dianou po princově matce. Nakonec se potvrdila obě; Lilibet je totiž zdrobnělina a velmi osobní přezdívka britské panovnice. Druhé jméno je pak skutečně Diana.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
81 fotografií