Všechny překvapilo, když Meghan v březnovém rozhovoru s Oprah otevřeně přiznala, že se o britskou monarchii nikdy nezajímala a po první schůzce naslepo s Harrym si nezjišťovala, jak to v jejich rodině chodí. „Šla jsem do toho s naivními představami,“ litovala se.

Meghaniny fotky před Buckinghamským palácem z dětství a její knihy o zesnulé princezně Dianě (†36) ovšem vypráví docela jiný příběh. Věděla, kdo Harry je, a měla částečné povědomí o rodinném pozadí muže, který jí imponoval. Co se od přítelkyně následníka trůnu zhruba očekává, mohla pochytit z vysoce medializovaného vztahu prince Williama (38) a Kate Middletonové (39). O jejich svatbě ostatně psala na svém, dnes již dávno deaktivovaném, blogu.

Další zasvěcení do tajů života v paláci pak bylo podle královského autora Roberta Jobsona na Harrym. A ten v tomto ohledu více než selhal. „Chyba je na obou stranách, převažuje ale Harryho neschopnost dostatečně jí přiblížit, jak to v monarchii funguje,“ uvedl Jobson v rozhovoru pro server Page Six. „Sice není nejostřejší tužkou v penále, ale možná jí to nechtěl vysvětlovat. Je těžké být členem královské rodiny. Lidé si myslí opak, ale opravdu to není snadné,“ omlouval ho.

Tím ovšem Meghan nezprošťuje viny z krize v monarchii, jež vyústila v odstěhování manželského páru do Kalifornie neboli Megxitem. „Když se chcete přivdat do prestižní rodiny, měli byste si dát tu práci a něco si o ní zjistit,“ tepal vévodkyni za její laxní přístup.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
84 fotografií