Vévodové ze Sussexu jsou plní překvapení. Když Winfreyovou zaskočili utajovaným sňatkem, uskutečněným tři dny před „divadélkem pro veřejnost“, jak Meghan popsala jejich opulentní svatbu z května 2018, celý svět, a to včetně šlechticů v Británii, na vteřinu váhal, který ze sňatků je vlastně ten oficiální.

Tajný obřádek o dvou lidech okamžitě zpochybnili experti na anglikánskou církev, podle kterých je svazek bez svědků neplatný. Stejně se o výměně slibů na veřejně nepřístupných pozemcích Kensingtonského paláce, což je u anglikánské církve další překážka pro sezdání, vyjádřili mnozí arcibiskupové a kněží.

Video: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Deník The Sun nyní získal nevyvratitelný důkaz v podobě oficiálního oddacího listu Meghan a Harryho. A jak se dalo předpokládat, jejich sňatek byl stvrzen 19. května 2018, tedy v den královské svatby v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. „Meghan musí být zjevně zmatená a dezinformovaná o své vlastní svatbě,“ nechal se slyšet člověk, který list propálil na veřejnost.

Obavy nad hereččiným možným nepochopením pravidel jí neznámé církve projevil deníku Mirror reverend Mark Edwards, jenž pro vyjasnění celé záležitosti zkontaktoval arcibiskupskou kancelář. „Justin nedělá soukromé svatby. Meghan je Američanka, ona něco takového nechápe,“ dostalo se mu odpovědi od zaměstnance Lambethského paláce. Podle všeho tak šlo o symbolickou a nezávaznou výměnu slibů. Ty jim, jak se Meghan pochlubila v rozhovoru, visí zarámované v ložnici v Kalifornii.

VIDEO: Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Fotogalerie
77 fotografií