Psal se rok 2011 a princ William (38) si vzal svou dlouholetou přítelkyni Kate Middletonovou (39). O tři roky později jejich manželský svazek komentovala na svém blogu The Tig tehdy poměrně úspěšná americká herečka Meghan Markleová. Ačkoliv je web od jejího příchodu do královských řad (a následného odchodu) deaktivovaný, ve světle nedávného rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67) znovu ožil.

 „Všechny malé holky sní o tom, jak se stanou princeznami. Já snila o tom, jak se stanu She-Rou, princeznou moci. Ti, kdo netuší, o kom je řeč, jedná se o sestru He-Mana z anime pohádky z 80. let. Je to rebelka ohánějící se mečem. V žádném případě tu není řeč o Popelce. Dospělé ženy se ale stále drží svých dětských fantazií. Stačí se podívat na pompéznost a okolnosti královské svatby a nekonečných debat o princezně Kate,“ zní jeden odstavec z článku.

Meghan Winfreyové ovšem tvrdila, že nevěděla, do čeho jde, jelikož vyrůstala v prostředí, kde britská monarchie nikoho nezajímala, a svou sladkou nevědomost si údajně udržovala i po seznámení s princem Harrym.

Nejenom článek na blogu, ale i příběhy přátel vévodkyně ze Sussexu dosvědčují, že minimálně princeznou Dianou (†36) byla Meghan fascinovaná. Jako malá sledovala kazetovou nahrávku její svatby s Charlesem (72) a vlastnila její posmrtnou biografii. Přitom Dianin osud, okolnosti jejího rozvodu a následného odchodu z britské monarchie byly pro svět ohromnou nápovědou, jak těžký a neúnosný život ve stínu britské královské koruny doopravdy je.

VIDEO: Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video
Video se připravuje ...

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho Blesk

Fotogalerie
76 fotografií