Kdo by neznal scénu, ve které její sexy zadeček razítkuje výpravčí Hubička v podání Josefa Somra (88) v Menzelově oscarovém filmu Ostře sledované vlaky? A právě tehdy nebojácná majitelka tohoto krásného pozadí Zelenohorská se nyní zalekla, že ji snad Matušková vyhodí z Divadla Broadway. Tam se totiž v pátek konal koncert k nedožitým 90. narozeninám Slavíka z Madridu.

„Tak moc jsem se tam těšila, i když jsem si říkala, že asi nebudu vítána. Nakonec jsme to ale s kamarádkou vzdaly, nebylo mi od rána nějak dobře,“ vysvětlovala Aha! svoji absenci na koncertě Zelenohorská, která s Matuškouv době jeho absolutně největší slávy 5 let žila, a když se zamiloval do Oliny, nesla to velmi těžce. Ke své sokyni v lásce se začala chovat dost nevybíravě. Dokonce prý létaly facky...

„Olina potom dělala všechno pro to, abych se s Waldou nesetkala, i když už byli dávno spolu. Pokaždé když jsme se náhodně někde viděli, ho někam okamžitě odtáhla,“ komentovala Jitka s tím, že možná je dobře, že jí nebylo nejlíp a že nechala lístky propadnout. Nejspíš ji podvědomý strach přivodil obtíže. „Třeba by mě tam nakonec bylo velmi nepříjemně. Třeba by mi to Olina dala patřičně najevo, že nejsem vítána,“ doplnila ještě Zelenohorská.

Já nemám potřebu se na někoho špatně koukat. Do divadla mohla přijít paní Zelenohorská jako kdokoliv jiný, kdo měl lístek. A pokud bych ji potkala, tak bych ji samozřejmě jako slušný člověk pozdravila,“ reagovala Matušková.

„Somrův zadeček“ asi prohloupil, že do divadla nakonec nedorazil. Waldovy písničky tam totiž zpívalo jedním dechem jeviště i hlediště. Krom Matuškové a Waldemara Matušky juniora (45) vystoupila třeba i Helena Vondráčková, Bohuš Matuš a žijící členové kapel K. T. O. i Mefisto.

Video
Video se připravuje ...

9 let od smrti Waldemara Matušky (†76): Manželka Olga: Byl „šoustár“! Blesk

Fotogalerie
63 fotografií