Není 11. září opravdu zakleté a doletí v pohodě? Přijmou fanoušci Slavíka z Madridu jejího druhého manžela a bývalého provozního ředitele Semaforu Jiřího Plannera (87)?

A podaří se jí na oslavě nedožitých 90 let Slavíka z Madridu stmelit jeho rodinu? O to všechno má teď Olga obavy. „Jsem dost napjatá, mám nervy,“ přiznala také Aha! Olina s tím, že do Prahy dorazí samozřejmě i její syn Waldemar Matuška jr. (45).

V Divadle Broadway se totiž 16. září koná vzpomínkový koncert na Waldemara Matušku a Olga si vroucně přeje, aby tam byla pohromadě celá zpěvákova rodina. „A já bych tak moc ráda, aby na tu slávu do divadla přišel i Waldův syn z prvního manželství Mirek, jeho syn Matěj a vnuk Jáchym s maminkou. Vždyť jsme se naposledy viděli před devíti lety na křtu Waldovy knihy,“ přiznala Aha! Olina.

„To byla zrovna Jana Stryková těhotná a já od té doby Waldovo pravnouče Jáchyma viděla jen jednou,“ dodala s tím, že s Mirkem Matuškou (68), který žije v Hamburku, už hovořila. „Řekl mi, že dorazí i s ostatními, tak se vážně moc těším. A Waldík jakbysmet,“ komentovala Olga.

Dá se tedy předpokládat, že na oslavě zpěvákových nedožitých devadesátin v Divadle Broadway se objeví i jeho synové Mirek se svým potomkem a zvukař Matěj Matuška (42) s vnukem Jáchymem Matuškou (8) a herečkou Janou Strykovou (43), jež je Jáchymovou matkou. „To bych si opravdu moc přála i za Waldemara. Bylo to Waldemarovo přání, abychom se přátelili, tak snad mu tu radost uděláme,“ doufá Olga, ve které je teď prý malá dušička.

Video
Video se připravuje ...

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy: Divadlo Broadway

Jinak se se synem a manželem, zpěvákovým velkým kamarádem a Waldíkovým kmotrem, ubytuje u kamaráda a malíře Kristiána Kodeta (74). „Moc se s Waldíkem na všechno a všechny těšíme. Neustále mě ohlasy Waldových fanoušků utvrzují v tom, že je nenahraditelný. Na koncertě rozhodně zazní jeho hity, které hravě vystačí na celý večer. Jen se bojím, že nám oběma tam bude Walda moc chybět,“ říká Matušková, která se krom jiných samozřejmě chopí i mikrofonu a dokonce zapěje i její syn.

Olga Matušková má zakoupeny letenky na 11. září, jiné nebyly. Poletí tedy v den, kterého se všichni Američané děsí. Dodnes má každý před očima, jak 11. 9. 2001 teroristé vlétli letadly do World Trade Centra neboli Dvojčat a v mžiku tak nenávratně zničili chloubu New Yorku, chloubu celé Ameriky.

Fotogalerie
46 fotografií