Svůj svatební den se zamilovaný pár snažil udržet v tajnosti, bohužel se ale neudrželi jejich hosté, kteří začali na sociální sítě přidávat příspěvky z této velkolepé akce.

Sharlota a Lucas Blakk se vzali 22. 6. 2022 po sedmileté známosti. Zásnuby, které krásná rapperka také nějaký ten pátek tutlala, proběhly loni v únoru. Jejich svatba tak sice neproběhla do roka a do dne, jak by podle tradic měla, ale novomanželům to jistě nevadí, podle snímků to totiž vypadá, že si svůj velký den opravdu velmi užili.

„Byl to neuvěřitelný zážitek a nemohlo to být lepší. Ráno jsem se probudila s naprosto vyklidněnou, pohodovou náladou, až mě to samotnou překvapilo. Samozřejmě jen do té doby, než jsem byla připravená a měla jsem jít na věc,“ popsala Sharlota své pocity ve svatební den.

A aby také ne, pro jejich velký den si totiž vybrali krásné a klidné prostředí hotelu v Ratměřicích, který je obklopen nádherným parkem, kde rostou dokonce i dva sekvojovce obrovské. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že jejich svatba byla skutečně krásná a všichni zúčastnění si ji velmi užili.

VIDEO: Potetovaná raperka Sharlota prozradila detaily svatby! Dvoje svatební šaty a nezvyklé příjmení.

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná raperka Sharlota prozradila detaily svatby! Dvoje svatební šaty a nezvyklé příjmení. Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií