Ačkoli se může zdát, že život Gabriely Soukalové je synonymem pro běžeckou stopu biatlonu, moderátorská práce pro magazín SHOWTIME se pro Gábinu stala další životní metou. A od 10. března 2022 bude pro oblíbenou českou sportovkyni a novopečenou maminku její dráhou znovu televizní studio.

„S Gábinou Soukalovou jsme se o jejím návratu na televizní obrazovku bavili už dlouho, takže je to otázka blízké budoucnosti,“ potvrdila Blesku Zuzana Brzáková, šéfredaktorka společenské redakce televize Prima.

„Těším se obrovsky jak do studia a na diváky, tak také na celý tým CNN Prima NEWS, který je plný moc fajn kolegů a lidí, kteří se starají o chod pořadů a jejich přípravu. Televizní prostředí mi sedlo a moc ráda tam chodím i mimo pracovní dobu, protože je to místo, kde se cítím dobře. A často se tam i dost nasmějeme, což je nejenom v kontextu dnešní doby opravdu cenné,“ říká ke svému návratu Gabriela Soukalová.

Sama moderátorka přitom plánovala zůstat na mateřské co nejdéle. „Pokud se bavíme o plánech na rok 2022, tak bych si opravdu moc přála dovolenou. Mateřská je sice také dovolená, je to také skvělé, ale dlouho jsme nebyli u moře, dlouho se nám nepodařilo úplně vypnout,“ svěřila se Soukalová ještě koncem loňského roku. Proč najednou otočila?

Za vším jsou nejspíš peníze. Zatímco jejímu bývalému muži, badmintonovému šampionovi Petru Koukalovi (36) zůstal po jejich manželství luxusní dům, který moderátorka zaplatila, Gábině zůstaly jen dluhy... A její současný partner Miloš Kadeřábek (34), který je otcem malé Isabelky, zřejmě všechno sám neutáhne. Ostatně Gábina byla finančně výdělečně činná už dříve a typické začátky mateřství v teplákách tolik nezažila.

„Já si ty tepláky zatím ani moc neužila, protože můj pracovní program je a byl i kvůli letošní zimní olympiádě už několik měsíců celkem pestrý. Takže ačkoli si ráda zopakuji chůzi v lodičkách, zároveň se těším i na každý den, kdy si můžu dopřát pohodlí tepláků a domova,“ doplnila Gabriela Soukalová. „Myslím, že moderování se s mateřstvím může skvěle doplňovat, protože časová náročnost je tam o něco menší než u klasických povolání, kde člověk tráví i víc než osm hodin denně. I z toho důvodu jsem tuto možnost od CNN Prima NEWS ráda přijala,“ tvrdí krásná zrzka.

VIDEO: Gabriela Soukalová před porodem

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií