„Jsme na cestě asi dvě a půl hodiny a ta situace se od začátku v našem voze moc nemění. Těžká to role rodiče,“ smála se na místě spolujezdce Soukalová a ukázala v záběru i zoufale vypadajícího partnera Miloše, kterému dětský pláč při řízení také asi nepřidal. „Necestujte v pátek,“ dal všem Miloš dobrou radu. Patrně s Gábinou uvízli v dopravní koloně. „A necestujte s dětma,“ dodala se smíchem krásná sportovkyně.

Její nadsázku ale, jak už to bývá, mnozí jedinci nepochopili a na videu si našli, co řádně zkritizovat. „Proč nesedíte u malé vzadu a neutišíte ji?“ ptali se mnozí, které pobouřilo, že se biatlonistka směje plačící dceři, místo toho aby situaci nějak řešila. „A co třeba respektovat, že dítě nesnáší jízdu autem a přizpůsobit mu (na pár měsíců) životní styl!?“ rozčilovala se další chytrá paní s nevyžádanou radou.

Gábina Soukalová všem ale obratem vysvětlila, že to není tak, jak to vypadá ve videu. „Děkuji za Vaše komentáře a spoustu rad, jak bych se měla chovat. Neumím ani spočítat, kolikrát jsme zastavovali, masírovali bříško, cvičili, krmili, dávali dudlíček, zpívali a seděli vzadu s maličkou, zkoušeli naprosto všechno, co nás napadlo. Veškerá snaha se proměnila v zoufalství a nepomohlo ani sezení vzadu... Ano, smějeme se, protože už jsme zoufalí a nevíme, jak situaci vyřešit. Mám taky brečet? Pomůže to v té situaci?“ oponovala Gábina, která si asi příště rozmyslí, co zveřejní, protože jí internetové matky moralistky názorně předvedly, že ony vědí a dělají všechno nejlépe na světě.

VIDEO: Gabriela Soukalová byla zoufalá z plačící dcerky

Fotogalerie
46 fotografií