Natálie Myslivcová už je maminkou dvou chlapečků. Dvojčátka přišla na svět v roce 2018 a už velmi brzy se jim narodí sestřička. Podle příspěvků na sociální síti už je totiž Natálie v porodnici a vypadá to, že holčička může přijít na svět opravdu každou chvíli.

Nutno říci, že Natálie se v porodnici rozhodně nenudí. Své sledující baví prostřednictvím instagramu, kromě toho, že se pochlubila jejím nemocničním pokojem, který je laděný jak jinak než do růžové barvy, ukázala i poměrně žhavý taneček s těhotenským bříškem.

Společnost jí v nemocnici dělá její partner Marek Mikulenka. „Pořád čekáme, zatím jsem v pohodě, tak uvidíme, kdy to na mě přijde,“ uvedla Natálie v jednom ze zveřejněných videí a zároveň přiznala, že i ona má někdy slabší chvilku, celý jeden den prý v nemocnici proplakala.

Se svými více než sto tisíci fanoušky komunikuje Natálie naprosto otevřeně, snad už se jim tedy brzy pochlubí i snímkem novorozené dcery, na kterou se velmi těší i její teta Dominika. „Na maličkou se moc těším, ještě se ani nenarodila a už má styl,“ napsala Dominika ke snímku, na kterém je s těhotnou sestrou.

V úterý dopoledne se pak Natálie Myslivcová konečně pochlubila snímkem z porodního sálu. „Jsme v pořádku, láska dostala zase jiné a větší rozměry,“ uvedla a okamžitě se strhla smršť gratulací.

Video: Dominika Myslivcová: Jsem sama, ale nabídek mám miliony!

Video
Video se připravuje ...

Dominika Myslivcová: Jsem sama, ale nabídek mám miliony! Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií