Dobrovolný pobyt v rodném Městci Králové, který nazývá bunkr, mu velmi prospěl. Kdyby byl v Praze, tak by ho to prý svádělo jít s kamarády popíjet. 

Opravdu jsem po dvou měsících opustil svůj bunkr, abych se konečně třeba pořádně najedl, protože jsem na sobě zkoušel fit krabičky, ze kterých jsem vytvořil knížku. Byla tak úspěšná, že jsem dostal za úkol napsat druhou, a tak jsem na sobě zkoušel detoxikační vychytávky. Jsem takový Láďa Mengele, který na sobě zkoušel humánní, přírodní a bezbolestné detoxikační vychytávky, které zafungovaly i na mě,“ pochlubil se Blesku Láďa. 

Měl jsem suchej leden i únor, spojil si to, abych to měl za sebou. Byly k tomu dva důvody, abych načerpal síly, byl fit a pak ty zdravotní. Šel jsem na pravidelnou zdravotní prohlídku a zjistil jsem, že se mi krevní testy rozdivočely. Chtěl jsem je trochu umravnit a podařilo se. Testy jsou v normálu, ač zdravotníci byli v šoku,“ přiznal Blesku televizní kutil. 

VIDEO: Kutil Láďa Hruška: Špatné krevní testy ho donutily k detoxu!

Video
Video se připravuje ...

Kutil Láďa Hruška: Špatné krevní testy ho donutily k detoxu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

S alkoholem navždy nesekl. „To rozhodně ne, ale vyměnil jsem bílé víno za červené, protože je prý zdravější, a k tomu zobu řasy, jak sladkovodní, tak mořské. Pak jsem ještě vyřadil lepek, tedy pečivo, a cítím se opravdu odlehčeně.“ 

Hruška se na akci, kde se představoval burger inspirovaný chutěmi fotbalisty Lionela Messiho nepřišel jen najíst, ale i ukázat světu. 

Vlastně jsem přišel, abych o sobě dal vědět, že žiju, protože jsem dennodenně odpovídal na dotazy, proč mě vyhodili z televize. Měli jsme dvouměsíční televizní prázdniny, teď tedy půl měsíce ještě netočíme, protože když se roztočíme, jsme k nezastavení. Tím pádem jsem odjel z Prahy a moje pořady se reprízují. Asi jsou oblíbené a moji diváci jsou lační, tak si mysleli, že už se tam neobjevím a že mě vyhodili. Takže prosím vás nevyhodili, nedávno jsem podepsal novou smlouvu a vracím se v nové síle a kondici,“ tvrdí Láďa. 

Fotogalerie
36 fotografií