Dostat ve vyšším věku zápal plic může být pro daného člověka až fatální. Fatální málem byl i pro herce Jiřího Krampola, který skončil v nemocnici v Praze Na Františku a nevypadalo to s ním vůbec dobře.

„Byl to tak vážné, že jsem byl opravdu podělaný strachy a loučil jsem se se životem. Byl jsem kandidát na mrtvolu. Beru to jako vážné napomenutí a druhou šanci od toho tam nahoře. Už se nikam nepoženu. Hlavní je, že i ve svém věku můžu dýchat a žít,“ svěřil se Jiří Krampol eXtra.cz, že si uvědomil, že se ve svém věku už musí trochu více šetřit než za let mladších.

Nejenom že je Jiří Krampol důkazem toho, že naděje skutečně umírá jako poslední a dnešní medicina dokáže skutečné divy, zažil i jiný zázrak. Nejen že takřka přežil vlastní smrt, ale je teď v takové kondici jako už dlouho ne! Lékaři v čele s profesorem Špačkem mu novým budíkem srovnali obě srdeční komory a herec už teď vidí neskutečný rozdíl v kvalitě svého života.

„Dřív jsem ušel pár kroků a už jsem musel odpočívat. Teď chodím v pohodě. A k tomu pomáhá i asi osm kilogramů dole. Taky jsem zjistil, že jsem musel ztlumit televizi, strašně řvala. Taky vidím jasněji a mám rychlejší reflexy. Deset let jsem na tom nebyl líp,“ vylíčil eXtra vděčný a znovu šťastný Krampol.

VIDEO: Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu

Video
Video se připravuje ...

Vyděšený Krampol, problémy se srdcem! A Brzobohatí o rozchodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií