Doma herce po 14 dnech v Nemocnici Na Františku čekal nejen manažer Miloš Schmiedberger (74), ale i nová kamarádka Šárka Peková (30)!

Kápli si do noty

Půvabná influencerka, kterou jen na instagramu sleduje 109 tisíc fanoušků, je sice o dvě generace mladší než Krampol, ale kápli si okamžitě do noty. „Neznáme se dlouho. Myslím, že od křtu naší knížky,“ řekl Blesku herec, který prodělal těžký zápal plic a dvě operace srdce. Doslova utekl hrobníkovi z lopaty!

Krásná a chytrá

Není samozřejmě slepý, ale na Šárce oceňuje nejen její nepřehlédnutelné fyzické přednosti. „Ona je vzácný úkaz, kdy krásná žena může být taky chytrá a příjemná,“ vysekl jí galantně poklonu. „Není to všední konzument života, ale tvůrčí člověk. To mám rád,“ dodal Krampol.

Expertka nejen na fotbal

Peková tvoří už nějaký čas pracovní dvojici s Krampolovým manažerem Milošem Schmiedbergrem. „Spojili jsme síly. Šárka je expertka hlavně na fotbal a sport jako takový, ale dělá rozhovory i s lidmi ze showbyznysu, kde se pro změnu orientuju zase já. No a já fotím,“ vysvětlil manažer a fotograf.

Páni mají radši blondýnky...

Šárka až nápadně připomíná Krampolovu (zatím) poslední manželku Hanku (†59). I ona byla zamlada sexy blondýnka, která se ráda fotila v plavkách. Bývalá učitelka se ale bohužel dlouhodobě potýkala se zdravotními problémy, hlavně se závislostí na lécích a nikotinu. Zemřela v srpnu 2020 manželovi v náručí.

Video: Krampol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video
Video se připravuje ...

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií