Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní policie Iny T.: Nejhorší módní peklo roku 2021

/
  • Módní policie Iny T.
    31. prosince 2021 ● 05:00

    Ohlédnutí se za nejlepšími i nejhoršími outfity je pravidelnou součástí bilance konce roku, jenž si jisté zhodnocení, revizi proběhlého, přirozeně žádá. Inventura propadů byla nadmíru snadná, neb se nabízela celá řada momentů, v nichž celebrity šláply dramaticky vedle, stvrzujíce tím, že česká scéna má jen minimum vkusem obdařených jedinců, kteří mohou svojí osobitostí v odívání inspirovat davy.

  • 1.

    Michal David (61) - Módně nezpůsobilý: 5

    Král kýčovitých, leč davy spoluobčanů oblíbených hitů ani tentokrát pověst módního kolotočáře nepopřel, naopak ji zdařile posílil. Na event dorazivší hitmaker oblékl saténové, rozházenými notami potištěné sako, jenž je zářným příkladem nositelova boje s osobním vkusem. Vysoce lesklá stříbrná rozhalenka vykukující z blejzru, stejně jako lesklé polobotky dokazují, že je módní nezpůsobilost Davida v podstatě neměnná, možná dokonce s věkem se zhoršující.

  • 2.

    Monika Trávníčková (35) - Kultura odívání absentuje: 5

    Růžová, černým v záhybech se krčícím tylem vrstvená róba je příkladem nabídky maloměstských půjčoven, nehledící na nízkou kvalitu krejčovského zpracování a stylovou nadčasovost. Typově pak nad koleny končící, v pase strojovou krajkou zdobené dívčí šaty sedí více ke středoškolačce nežli pětatřicetileté Trávníčkové, jež se dle svých slov snaží spasit českou kulturu. Záchrannou akci by však nejdříve měla začít u svého modelu, lesklé tělové silonky a obstarožní lakované lodičky nevyjímaje.

  • 3.

    Michaela Nosková (38) - Disco horor: 5

    Muzikálová zpěvačka pro fotografy radostně prezentujíc výsledky práce na své postavě, vysportované křivky opět zahalila do nesmyslných svršků, které snahu zaujmout progresem figury přebíjejí. Těžko si totiž povšimnout linie v halucinaci vyvolávajícím spojení lurexových zavinovacích mini šatů a lesklých, latex připomínajících legín. Syntézu, jež nechtěně groteskně definuje to nejhorší z 80.let. Proč si Nosková svými modely sama tak ubližuje, je hlavolamem srovnatelným s ježkem v kleci.

  • 4.

    Nela Slováková (31) - Elastický trikot děsí: 5

    Ani účastnice reality show, s neúspěšným prodejem roušek a dezinfekcí spojená Slováková, špetkou vkusu stejně jako módní gramotností neoplývá. Proto nebylo překvapením, že na party vyrazila v šedém, sportovní trikot připomínajícím elastickém overalu důkladně obtahujícím záhyby těla, zamítající spodní prádlo, zato potvrzující absenci osobní vytříbenosti. Legínová slupka měla být zřejmě exhibicí erotičnosti, místo toho na (případném) sex apelu nositelky značně ubírá.

  • 5.

    Markéta Konvičková (27) - Trapas v negližé: 5

    Ačkoliv byl ještě před pár lety trend negližé a společenských pyžam aktuální, působil extravagantně a zajímavě, pod prsy stažený župan z hedvábného saténu s bohatým lemováním z rajčího peří podařenou volbou není. Zřejmě narychlo spíchnutý model doplněný střevíci s dalším peřím je vhodnou kombinací do budoáru, nikoliv na vysoce společenskou akci, kde měl možná vyznít provokativně, ale místo toho jen budil rozpaky.

  • 6.

    Kristýna Leichtová (36) - Absence vkusu i míry odhalení: 5

    Hvězda divácky úspěšných seriálů jistě oplývá vlohami hereckými, ale svými outfity dokazuje, že módními nikoliv. Transparentní, podprsenku servírující, nad pupík zavázaná košile, maxi sukně s vysoko nad stehnem končícím rozparkem, černý vyšívaný bomber a kabelka na extra dlouhém popruhu. Odhalená bříška se sice vrací, ale tento trend musí být používán opatrně, dávkován s mírou a vkusem, který tady ve všech ohledech absentuje.

  • 7.

    Dominika Cibulková (32) - Špatná volba stylisty: 5

    Bývalá tenistka je známá pro svoji zálibu v luxusních značkách, stejně jako výrazným stylem, o nějž se jí stará stylista. Ve snaze být pro svůj vkus nepřehlédnutelná, pak obléká modely nesvědčící jak její postavě, tak postrádající elementární estetičnost, kterou často nahrazuje kýčem a vyzývavostí. Model od Zuzany Kubíčkové vyznívající transparentností materiálu a barevným pápěřím na rukávech patří mezi lepší volby. Chyba je však ve stylingu, kdy body odkrývající veškeré záhyby těla měla nahradit podšívka. Průhledný model tak působí zbytečně vulgárně a nedává žádnou šanci představivosti.

  • 8.

    Sharlota (25) - Facka stylu: 5

    Raperka se dlouhodobě prezentuje svým extravagantním, ke kolotočovým kouskům tíhnoucím vkusem, kterému odpovídá i model od návrhářky Debbie Brown. Naddimenzovaný převlečník s hladkou klopou, růžovou podšívkou a nápisy nahrazující klasickou toaletu by býval prošel, nebýt průsvitného, prádlo a křivky těla odhalujícího body, jenž z modelu tvoří pouťový smeč dávající na frak dobrému vkusu. Samotné specifické líčení by pak daleko lépe vyznělo u jednoduššího modelu, neb tříští divákovu pozornost, který neví, kam dřív s očima.

  • 9.

    Gabriela Jiráčková (22) - Královna nevkusu: 5

    Prezentuje se jako projekt ambiciózního přítele, jenž má být architektem její přeměny v panenku Barbie. Místo dětmi oblíbené hračky však svými implantáty velikosti deset evokuje postavu z erotických komiksů. Ke zpečetění nepřehlédnutelné image nejen že nedávno přidala napletené umělé kudrny, ale bizarní podívanou kompletuje i vkus popírajícími modely. Jedním z nich byly i rudé šaty s výstřihem do pasu, které absenci invenčnosti vynahrazují nesmyslným střihem doplněným o krajkové nohavice, jež mají zřejmě zakrýt naivní, amatérsky působící krejčovinu.

  • 10.

    Jitka Čvančarová (43) - Pompézní omyl: 5

     

             

    Nepřehlédnutelná, nebesky modrá róba z pětadvaceti metrů hedvábného dupionu od Borise Hanečky sice vyniká objemným až sošným aranžmá dekoltu, troufám si však tvrdit, že je zcela nevhodná pro smyslně ženskou a vnady obdařenou nositelku, pro jejíž typ byl nejeden detail šatů grandiózně špatně. Neforemnost vrchní i spodní části nejen že přidává Čvančarové nebetyčně na objemu, ale je připomínkou katastrofálních dortových plesových rób, jež jsou naštěstí roky pasé. 

    Fotogalerie
    11 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

fotrpjotr: Ta plachta od Čvančarová by se mě hodila na zakrytí bazénu.

(31. 12. 2021 16:55)

jajas: Tak Čvančarová je vítězka! Ona není jen tlustá, ale i hloupá! Přeci se musela vidět v zrcadle! A pokud se sobě líbila, pak není co řešit......toho návrháře bych tedy "zrušil"!

(31. 12. 2021 11:34)

prochaskanamoste: Prasnice v modrém obluzení. Chtěla napodobit západní hvězdy, ty občas mívají podobné hadry smotané na sobě, jen zapomněla, že jsou to plochodrážnice a ne takové " prsaticové droběny ve vlastní šťávě a tuku ". Tomu jejímu je taky líp ji přeskočit, než obejít. Ty svoje psí, kokršpanělovy uši by měla schovat a ne se obnažovat.

(31. 12. 2021 10:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy