Pohledná rusovláska Michaela Maurerová, trojnásobná maminka, nemohla chybět na křtu nové knihy spisovatele Patrika Hartla (45). Ten ve středu vyslal do světa svou novinku s názvem 15 roků lásky. Do pražského Jazz Docku si pro jeho knihu přišly také zpěvačky Monika Absolonová (45) a Bára Poláková (38), herečka Monika Zoubková (45), která mu mimochodem fušuje do řemesla svými knižními pohádkami, a mnoho dalších. České osobnosti našeho šoubyznysu se dobře bavily.

Bohužel však právě sympatické herečce, co kromě Ulice zazářila například v seriálu První republika či v pohádce Elixír a Halíbela, se vymstilo teplé počasí, co v ten den panovalo. Poslední dozvuky babího léta se nehodily pro některé již podzimní outfity – mnohé dámy, například herečka Patricie Pagáčová (32) či výše zmiňované Poláková se Zoubkovou, vsadily na letní šatičky. Maurerová na sobě sice měla koženou sukni, doplnila ji však jasně oranžovým rolákem s dlouhým rukávem.

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál Markéta Reinischová

A to byl právě kámen úrazu. Když pak pozvedla ruce, aby si se spisovatelem pořídila selfíčko (které pak na instagramu opatřila popiskem „tenhle ‚prcolín‘, jak sám říká, křtil svoji novou knihu a já ho mám za to, jakej je opravdovej, moc ráda“), jenom málokdo si nevšiml propocených míst na jejím roláku. Maurerová si však z tohoto těžkou hlavu nedělala a o svůj pověstný úsměv a optimistickou náladu, pro kterou má tolik příznivců (nejenom na internetu, kde ji sleduje více než 77 tisíc příznivců), neztrácela ani tak. Koneckonců, jsme jenom lidi…

Fotogalerie
52 fotografií