Každý, kdo alespoň okrajově tuší, jaké hrůzy spáchali nacisté za druhé světové války na Židech, moc dobře ví, na jak tenkém ledě se pohybuje ve chvíli, kdy se vyjádří – ať už slovně, nebo fotkou – k tomuto i po 76 letech od skončení války velmi citlivému tématu. Tohle si ale patrně neuvědomila Agáta Hanychová.

Modelka vyrazila společně se svým osobním trenérem Jiřím do Berlína, kde se nechala zvěčnit u památníku zavražděných Židů z druhé světové války. Na tom by nebylo nic pohoršujícího, kdyby to bylo skutečně U památníku, a nikoli NA památníku. Agáta totiž patrně toužila po stylové fotce, na které předvede své bezpochyby dlouhé, štíhlé a parádně opálené nohy, a aby fotku ospravedlnila, doplnila ji citlivým komentářem: „Berlín… každý potřebuje v životě nějakou oporu, i když je založena na těch, kteří bohužel už s námi nejsou…“.

Empatickou myšlenkou o opoře to ale vůbec nezachránila. Oporu si udělala ze dvou stěn a nohy v botách si bezostyšně dala přímo na část památníku, který symbolizuje důsledky hrůz nacistického holokaustu. A tak není divu, že to v komentářích pod fotkou okamžitě schytala. „Mně by nebylo příjemné, kdyby někomu z mé rodiny hodil někdo nohy na hrob... Co tobě?“ zní první naštvaná slova a další se přidávají. „To je památník za oběti holocaustu, a ne místo na opírání si nohou!!!“ „Tak tohle je hodně přes čáru, naprosté pohrdání lidmi, co trpěli – a to z důvodu ‚originální‘ insta fotky,“ je v šoku další z fanynek, které Agáta evidentně, jak se říká, hnula žlučí. „Agáto, někdy jsi vážně hloupá,“ napsala bez skrupulí další, co si o modelce myslí.

VIDEO: Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí
Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová s focením nahých fotek nekončí! Mám životní formu a chci se ukazovat, tvrdí. Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií