Přestože herec Jiří Langmajer nikdy neměl všemi muži obávané pivní bříško, před nějakým časem se rozhodl, že na sobě začne pořádně pracovat a vyrýsuje se k dokonalosti. Zda je to kvůli nějaké nové filmové roli, anebo prostě pro svůj lepší pocit, že se i po padesátce dokáže udržet stále ve formě, to není jisté. Na sociálních sítích, kde se našel coby influencer, ale sdílí se svými fanoušky svůj pokrok. Například videa ze sauny, při nichž dokonce omylem ukázal celému světu svou chloubu, či z posilovny, v níž se rozhodně nešetří.

Tvrdá práce již nese své ovoce – podařilo se mu zhubnout již 8 kilogramů. Úbytek váhy má ale i svá negativa… „Ztrácím sílu,“ posteskl si slavný „Langoš“. „Ale o tu teď nejde. Jde o vzhled. A to se posouvá k lepšímu hlemýždím tempem. Ach jo,“ zdůraznil herec, jenž v českých filmech obvykle ztvárňuje neodolatelné svůdníky. Jak zaznělo v minisérii Divadla Mír sKORO NA mizině, je jakýmsi „etalonem zralého chlapa pro české ženské“, například v komediích Přes prsty, Matky, nebo Po čem muži touží, co se brzy dočká druhého pokračování.

VIDEO: Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky… 

Video
Video se připravuje ...

Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky… FTV Prima

Aby však mohl Langmajer tyto role neodolatelných donchuánů ztvárňovat i nadále, musí pro to něco udělat. Začal se stravovat krabičkově, což lakonicky okomentoval slovy „můžu jíst jídlo jak od babičky a nepřiberu“, a nikdy nevynechává návštěvy tělocvičny. „Bolí to jako sviňa,“ stěžoval si v jednom ze starších videí. Tehdy přiznal, že má velice náročný denní program: „Ráno točba, teď mučení, odpo točba. Mám ze sebe radost. I když tak nevypadám,“ dušoval se na instagramu. Od věrných fanoušků se dozvěděl, že sice „vypadá na umření, ale sluší mu to“. Posuďte ale v naší galerii sami...

Fotogalerie
72 fotografií