Malá Izabelka přišla na svět v hořovické porodnici, kterou si maminka Gabriela Soukalová nemohla vynachválit. Jako poděkování se nechala s personálem vyfotit v župánku, což běžně nedělá.

Jen pár dnů ovšem stačilo k tomu, aby bývalá biatlonistka pochopila, že péče o miminko není úplně snadná. „Doufám, že do roka v porodnici s další mimi nadílkou nebudu! Nikdy bych nevěřila, jak nám dá zabrat péče o jeden kousek,“ přiznala na sociální síti.

„Je fakt, že jsem to mohla čekat, když jsem jako malá sama zatápěla rodičům a přítel taky nebyl zrovna klidný kojenec. Teď si to vypijeme oba do dna a dobře nám tak. Po několika dnech z porodnice mám úplně jasno v tom, že nejtěžší vrcholový sport na světě je Rodičovství!! Doufám, že tahle disciplína bude na olympiádě,“ vypsala se Soukalová z pocitů novopečené maminky. Ostatně už samotný porod dokázala Soukalová přirovnat ke sportovním závodům.

Cestu k vysněné rodině ovšem měla Gábina Soukalová složitější. Vše začalo rozvodem s Petrem Koukalem (35). Teprve zkraje srpna totiž vypršela lhůta 300 dní, během níž by byl podle platných zákonů za otce miminka považován automaticky její bývalý manžel. Vše se ale naštěstí zvládlo vyřešit a teď nezbývá než doufat, že se pro holčičku podaří vysoudit i nějaké peníze, kvůli kterým pokračuje spor mezi Soukalovou a Koukalem.

Video: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií