Exmoderátorka Showtime přivedla dceru na svět v nemocnici v Hořovicích. Teď se Gabriela Soukalová o svou radost podělila i s fanoušky na sociálních sítích. Zveřejnila nejenom snímky roztomilé prvorozené dcerky, ale přidala i dojemný vzkaz.

„Krásný den milí přátelé, chci se s Vámi podělit o nejkrásnější okamžik v mém životě. Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě! Tohle naše malé štěstí se jmenuje Izabelka. A pak, že láska na první pohled není na celý život. Já myslím, že určitě je!“ napsala hrdá maminka ještě z porodnice.

Gábinino těhotenství bylo plánované, ale i tak trochu nečekané. „Vyhlídky na rodinu jsme měli od začátku oba, ale vzhledem k mému pracovnímu vytížení a méně příjemným okolnostem, kterým už nějakou dobu čelím, jsme neplánovali a nechali tomu volný průběh. Neříkám, že jsme nebyli překvapeni, že to šlo tak rychle, ale o to víc se těšíme, protože je vidět, že ten malý, nebo malá, chce být s námi co nejdříve,“ řekla v Novém dni Gábina ještě v době, kdy netušila, zda nosí pod srdcem chlapečka nebo holčičku.

Teď už je však jasné, že s malou Izabelkou v náručí zapomene na všechny problémy, které jí přinesl konec manželství s Petrem Koukalem, a bude se věnovat hlavně péči o svou novorozenou holčičku a partnera Miloše.

Video: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
43 fotografií