Ornella si své tři děti doma užila pouhých deset dní. S ukrutnými bolestmi břicha byla převezena do nemocnice U Apolináře, kde přivedla na svět všechny děti.

Zjistila jistá blokace ve střevech se zánětem (nález asi 7 cm). Malá byla velká a po porodu, než se břicho postupně zmenší do původního stavu (nebo alespoň částečně) mají ta střeva až moc místa k tomu, že se to prostě bloklo. Dostala jsem antibiotika, injekci hned na místě, silné léky proti bolesti, a teď jsem zhruba v půlce léčby,“ napsala před pěti dny na sociální síť manželka podnikatele Josefa Kokty. A právě na něm je teď péče o jejich tři děti. 

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Maminka leží ve stabilizovaném stavu na JIP už pátý den, starají se o mě nejlíp na světě. Aneb jak mi Lilianne zachránila, jak těhotenství s ní mě vlastně zachránilo. Věci se opravdu dějí tak... jak mají,“ svěřila se na sociálních sítích, kde jí fanoušci připomněli věštbu kartářky. 

Pamatuji si, jak jste v živém vysílání mluvila o tom, co vám předpověděla kartářka, to snad není ani možný. Držím palce, ať jste brzy v pořádku a co nevidět užíváte trojitého štěstí,“ napsala jedna ze sledujících, kterou doplnila další s přesnějším výkladem kartářky. „Kartářka jí předpověděla tři děti s tím, že u třetího porodu budou velké komplikace a že může málem zemřít...nebo tak nějak to bylo,“ dodala další.

Fotogalerie
50 fotografií