„Já jsem si udělal dva testy, neukázalo se to. Když jsem tam přijel, myslel jsem, že jsem šel třeba s mokrou hlavou ven a že je mi trochu blbě, že trošku smrkám a kašlu,“ popsal v pořadu Showtime David Koller, že už v průběhu svatební cesty, kterou si s manželkou Aničkou dopřáli paradoxně kvůli pandemii až více než tři čtvrtě roku po svatbě, která se konala na romantickém zámku v Mikulově.

Zpěváka vůbec nenapadlo, že příznaky, které měl, by mohl být covid. Už vůbec ne, když se jeho zdravotní stav před odletem zlepšil. „Nějak to odešlo během toho týdne, ale když jsme odlétali z Madeiry, tak jsme neodletěli, protože jsme byli pozitivní,“ prozradil, jak se museli z letiště vrátit zpět na hotel. Jejich společný syn Davídek, kterému je sotva 1,5 roku, tak byl bez rodičů déle, než se čekalo. „Babička si ho nakonec užila tři neděle,“ objasnil David.

A jaká byla dvoutýdenní karanténa v hotelovém pokoji na Madeiře? „Asi dva dny to bylo takový nervózní, když jsme zjistili, že nemůžeme domů a vyřídit to s děckem a tak,“ přiznal frontman skupiny Lucie. „Nakonec jsem zjistil, jak máme ty telefony a ty ti vypočítají, kolik uděláš kroků, že jsem měl rekord, že jsem jeden den udělal 24 kroků,“ dodal zpěvák, jak se celé dva týdny nemohl téměř doslov ani hnout z jednoho místa. Více ho ale covid naštěstí nepotrápil.

VIDEO: David Koller versus fanoušek

Fotogalerie
19 fotografií