Přestože je Jana Doleželová velice úspěšnou ženou, co se kromě krásné tvářičky a perfektního těla pyšní i chytrou hlavinkou (má dokonce magisterský titul a pracuje v lékárně), v lásce se jí nedaří. Alespoň ne tak, jak by si asi představovala. Po rozchodu s miliardářem Karlem Janečkem (47), jenž jí ponižujícím způsobem před televizními kamerami odhalil, že není jedinou ženou v jeho životě, už není ani s bývalým generálním ředitelem fotbalové Slavie Davidem Trundou.

„David se koncem léta rozhodl odejít. S ohledem na naši dceru nechci jeho rozhodnutí nijak komentovat,“ prohlásila pro eXtra.cz. Rozchod této dvojice byl dost překvapivý, jelikož Doleželové se už nějakou dobu leskl na prsteníčku zásnubní kroužek, zdálo se tedy, že je vše zalité sluncem. Jenže opak je pravdou… Trunda se odstěhoval z jejich luxusní, moderně zařízené vily v Říčanech, z bungalovu se zahradou, terasou a rozsáhlým bazénem. A návrat neplánuje. „Z našeho původně společného domu jsem Davida vyplatila,“ objasnila totiž krásná tmavovláska.

VIDEO: Modelka Jana Doleželová: Svatba nebude! Nemám na to nervy!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Jana Doleželová: Svatba nebude! Nemám na to nervy! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Odloučení dnes již bývalých partnerů tedy nekomplikují peníze, jelikož se bývalí partneři už dokázali finančně vyrovnat, ale právě jejich malá dcera Verunka, která přišla na svět v červenci 2017. „Nastavení péče o dceru řešíme nyní. Byl to těžký rok ve všech směrech. Nejdůležitější pro mě však je, aby se situace dcery co nejméně dotkla,“ přála by si Doleželová. Sama ale však už podle všeho není a její dcerce tak, alespoň po nějaký čas, nebude doma chybět „otcovská postava“. Podle zjištění Blesku se nejkrásnější lékárnice tajně schází s jiným movitým mužem, zakladatelem firmy Penta Trading…

Na to, jaké přepychové bydlo ještě donedávna Doleželová s Trundou sdílela, se můžete mrknout do naší galerie.

VIDEO: Lékárnice Doleželová: Řekla, proč odkládá svatbu s boháčem.

Video
Video se připravuje ...

Lékárnice Doleželová: Řekla, proč odkládá svatbu s boháčem. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií