Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Komu v roce 2020 odkvetla láska? Agáta stihla rozchodů hned několik, Vémola má zase telenovelu!

/
  • Komu v roce 2020 odkvetla láska? Agáta stihla rozchodů hned několik, Vémola má zase telenovelu!
    5. ledna 2021 ● 05:15

    Některé jejich vztahy trvaly spoustu let, jiné jen pár měsíců. Společné mají ale to, že se v uplynulém roce rozpadly. Občas k tomu došlo v naprosté tichosti a utajení, jindy se o konci sledovaného vztahu spekulovalo veřejně již delší dobu a neobešlo se to bez bouřlivých scén. Třeba jako v případě Agáty Prachařové, která se v tomto roce stihla nejen rozvést, ale i několikrát rozejít.

  • 1.

    Hana Mašlíková (38) a André Reinders (38)

    V půlce prázdnin se modelka Mašlíková se synem Andreáskem (3) od manžela odstěhovala k rodičům. Jeho návštěva ve strip baru byla poslední kapka, která završila jejich dlouhotrvající problémy v manželství.

    Hanka Mašlíková přiznala problémy ve vztahu s manželem Andrém.
    Autor: Instagram

  • 2.

    Bára Srncová (51) a Petr Rajchert (52)

    Bára Srncová a Petr Rajchert byli jedním z nejstabilnějších párů showbyznysu, ale po devatenácti letech se jejich manželství rozpadlo. Moderátorovi se v srpnu narodil syn Tomáš, takže je jasné, kdo rozchod inicioval.

    Petr Rajchert a jeho partnerka Bára Srncová
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Michal Janotka (38) a Karolína Janotková

    Loni v létě se s velkou pompou Michal Janotka ženil a před prvním výročím svatby už bylo po manželství. Karolína ho prý začala podvádět nedlouho po svatbě. „Měl jsem Karolínu opravdu hodně rád a chtěl jsem jí v té prvotní fázi odpustit. Ale nešlo to,“ svěřil se moderátor.

    Reportér Michal Janotka se oženil.
    Autor: Pavol Bigoš

  • 4.

    Ondřej Ruml (39) a Doris Marinezová (40)

    Dotančili! Zpěváku Rumlovi se rozpadlo pětileté manželství s kubánskou tanečnicí. Na rozpad vztahu měl vliv i začátek koronakrize. V té době totiž šli manželé od sebe. Na péči o dceru Rozálii (1,5) se domluvili.

    Ondřej Ruml s Doris Martinezová
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    František Janeček (76) a Tereza Mátlová (45)

    Ačkoliv jsou už s Františkem Janečkem dlouho od sebe, teprve letos svůj rozchod oznámili. Zpěvačka Tereza Mátlová se přiznala ke vztahu s majitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (51) a cítí se s ním prý šťastná a milovaná.

    Janeček s Mátlovou
    Autor: Nedělní Blesk – Ladislav Křivan

  • 6.

    Bára Mottlová (34) a Josef Kůrka (29)

    Podle fitness trenéra byli ve vztahu jako matka se synem. Podle herečky Mottlové však ne všichni muži zvládnou, když dostanou kopačky. Dva roky vztahu s mužem roku 2016 si však užila.

    Bára Mottlová s Josefem Kůrkou
    Autor: Robert Klejch

  • 7.

    Mahulena Bočanová (53) a Petr Hanák

    Po dvouletém vztahu, který dlouho skrývala, se Mahulena Bočanová rozešla s podnikatelem Petrem Hanákem. Herečka prozradila, že jí připadal jako její druhé dítě.

    Mahulena Bočanová
    Autor: David Kundrát

  • 8.

    Světlana Witowská (47) a Petr Witowski (50)

    Brali se v roce 2010 a mají spolu syna Filipa (8). Vztah moderátorky Witowské a ředitele pražských dopravních podniků je už ale minulostí. Moderátorčiným novým přítelem je bývalý velvyslanec v Rusku a USA Petr Kolář (57).

    Světlana Witowská a její manžel Petr
    Autor: Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek

  • 9.

    Inna Puhajková (34) a Petr Tlustý (34)

    Moderátorka a bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (48) Puhajková se rozešla s fotbalistou Petrem Tlustým, ale jeho místo u vánočního stromečku už nahradil nový partner – marketingový ředitel jednoho českého online supermarketu Jiří Rákosník.

    Inna Puhajková už nerandí s Petrem Tlustým.
    Autor: archiv Blesk

  • 10.

    Agáta Prachařová (35) a Jakub Prachař (37)

    Agáta Prachařová se stala nekorunovanou královnou rozchodů loňského roku. Rozpadly se jí celkem tři vztahy – s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36), kameramanem Markem Niessnerem (32) a filmovým producentem Tomášem Sobolou (43). V září papírově skončilo sedmileté manželství s Jakubem Prachařem. Jakubovi se už letos také rozpadl další vztah – rozešel se modelkou Denisou Dvořákovou (29).

    Bývalí manželé Agáta Hanychová a Jakub Prachař
    Autor: Foto: archiv Blesku
  • 11.

    Eva Burešová (27) a Matyáš Adamec (20)

    „Bude to znít jako klišé, ale po rozchodu jsme kamarádi,“ přiznala se herečka ze Slunečné Eva Burešová, které se rozpadl vztah s mladším tanečníkem. Dnes už je Burešová spojovaná s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (33).

    Eva Burešová a její bývalý partner, tanečník Matyáš Adamec
    Autor: Foto: FTV Prima

  • 12.

    Vlastina Svátková (38) a Jiří Kounický (40)

    Za definitivní rozpad už druhého manželství herečky může karanténa, kdy na povrch vyplavaly problémy. Svátková už společnou vilu v Líbeznici opustila a rozprodává nábytek i hračky svých synů.

    Vlastina Svátková s manželem, producentem Jiřím Kounickým
    Autor: Foto: Instagram.com, archiv

  • 13.

    Gabriela Partyšová (42) a Vladimír Macháček (42)

    Expřítel moderátorky Partyšové Vladimír Macháček označil téměř dvouletý vztah za románek. „Rozhodně bych to nenazýval vztahem. Bohužel my muži děláme v životě blbosti a tenhle románek byl jednou z nich,“ řekl podnikatel.

    Gábina Partyšová randí s bohatým podnikatelem Vladimírem Macháčkem.
    Autor: Pavel Machan

  • 14.

    POLITIKA: Jan Hamáček (42) a Kamila (46)

    Šéf sociálních demokratů Hamáček se nechal rozvést s manželkou Kamilou v červnu letošního roku po 13 letech, a to až napodruhé. První stání jim totiž zhatila první vlna koronaviru. Z manželství, ve kterém to přestalo klapat, mají dva syny.

    Jan Hamáček s exmanželkou
    Autor: archiv Blesku
  • 15.

    SPORT: Gabriela Koukalová (31) a Petr Koukal (34)

    Čtyřleté manželství hvězdné biatlonistky Koukalové s badmintonistou Petrem Koukalem bylo plné turbulentních výkyvů, mluvilo se o jeho nevěrách i o jejím vztahu k tanečnímu partnerovi ze soutěže StarDance. „Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné,“ oznámila Gabriela po rozchodu.

    Gabriela a Petr Koukalovi
    Autor: Martin Hykl

  • 16.

    Karlos Vémola (35) a Lela Ceterová (31)

    Bojovník MMA Vémola a jeho silikonová playmate šli v létě od sebe. „Zklamala mě jeho nevěra,“ řekla Lela Ceterová a s roční dcerkou Lili pláchla na Slovensko. Krátce před Vánoci pár pompézně vytroubil do světa, že je zase spolu, a navíc se i zasnoubili. Kdypak asi přijde další zlom v této jihoamerické telenovele?

    Lela a Karlos už zase vrkají.
    Autor: Instagram
  • 17.

    Josef Dostál (27) a Karolína Pauláthová (27)

    Urostlý kanoista s drobnou lyžařkou Pauláthovou se navzdory značným proporcionálním rozdílům k sobě náramně hodili, oba velcí pohodáři. V létě ale přišel rozchod. „Kačka je moc fajn člověk, strávili jsme spolu krásné tři roky. Bohužel se naše životní filozofie začaly rozcházet,“ řekl Dostál.

    Kajakář Josef Dostál s Kateřinou Pauláthovou
    Autor: archiv Josefa Dostála
  • 18.

    Eva Puskarčíková (29) a Lukáš Kristejn (31)

    Bylo to jako v pohádce, když se jim při veselce v květnu 2019 snášel na hlavy jarní sníh. Jenže manželství elitní biatlonistky s bývalým biatlonistou Kristejnem a později trenérem vydrželo sotva rok a pár měsíců. „Ano, jsme rozvedeni, ale více to komentovat nebudu,“ přiznala Eva Puskarčíková.

    Eva Puskarčíková a Lukáš Kristejn
    Autor: instagram, archiv Blesku

  • 19.

    ZAHRANIČÍ: Pamela Andersonová (53) a Jon Peters (75)

    Americká sexbomba Andersonová se s filmovým producentem rozešla pouhých 12 dní po utajené svatbě. „Musíme si rozmyslet, co vlastně chceme od života a jeden od druhého,“ řekla tehdy. Pár měsíců poté prohlásila, že se ve skutečnosti nejednalo o zákonný sňatek.

    Pamela Andersonová a Jon Peters
    Autor: archiv Blesku

  • 20.

    Al Pacino (80) a Meital Dohanová (44)

    Zbožňovanému herci Pacinovi to nevydrželo ani s o polovinu mladší izraelskou kolegyní. V únoru se po dvou letech rozešli. Podle Meital za to částečně mohl i velký věkový rozdíl mezi nimi.

    Al Pacino a Meital Dohanová
    Autor: Profimedia.cz

  • 21.

    Mary-Kate Olsenová (34) a Olivier Sarkozy (51)

    Americká herečka Olsenová a francouzský bankéř Sarkozy spolu začali chodit už v roce 2012, tři roky nato se vzali. Letos v dubnu ale Mary-Kate podala žádost o rozvod. Poslední kapkou pro ni prý bylo to, že si Olivier k nim domů nastěhoval svou ex Charlotte Bernardovou (48).

    Mary-Kate Olsenová a Olivier Sarkozy
    Autor: profimedia.cz

  • 22.

    Megan Foxová (34) a Brian Austin Green (47)

    Krásná herečka Megan Foxová požádala koncem listopadu po 10 letech manželství o rozvod s Brianem Austinem Greenem. Neoficiálně se ale pár rozešel už v květnu, když se Megan dala dohromady s rapperem Machine Gun Kellym (30).

    Megan Foxová a Brian Austin Green
    Autor: profimedia.cz

  • 23.

    Jessie J (32) a Channing Tatum (40)

    Britská zpěvačka Jessie J a americký herec Channing Tatum mají za sebou už nespočet rozchodů, ten letošní byl ale prý poslední. Hvězdný pár si totiž údajně uvědomil, že lépe fungují jen jako přátelé.

    Jessi J a Channing Tatum
    Autor: archiv Blesku

  • 24.

    Gillian Andersonová (52) a Peter Morgan (57)

    Krátce před Vánoci oznámila rozchod i herečka známá coby agentka Scullyová ze seriálu Akta X. Gillian Andersonová se scenáristou, který je bývalým zetěm Karla Schwarzenberga (83), strávila čtyři roky.

    Expartneři Gillian Andersonová a Peter Morgan
    Autor: profimedia.cz, archiv

  • 25.

    Jennifer Greyová (60) a Clark Gregg (58)

    Baby alias Jennifer Greyová bude zase sedět v koutě, její manžel totiž po 19 letech manželství požádal o rozvod. Rozchod pro ně prý sice byl obtížný, ale nutný. „Stále jsme si blízcí a jsme vděčni za život, který jsme spolu prožili,“ uvedl pár ve společném prohlášení.

    Jennifer Greyová a Clark Gregg
    Autor: archiv Blesku

    Fotogalerie
    133 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy