Zatímco mnozí lidé řeší kvůli koronavirové pandemii existenční problémy, vycházejí od výplaty k výplatě a obrací v ruce každou korunu, anebo rovnou o zaměstnání pro neblahou současnou situaci přišli, známý rapper Rytmus tyhle problémy neřeší. Ba právě naopak! Místo toho, aby s napětím sledoval počty nakažených a umírajících lidí a obával se, že i slovenská vláda vyhlásí takzvaný lockdown, kdy se u nich, stejně jako teď v Česku, omezí cestování a v podstatě i volný pohyb, známý hudebník se rozhodl veškeré starosti hodit za hlavu. Udělal něco, co mu všichni budou pořádně závidět: Společně se svou krásnou rodinkou zmizel pěkně do tepla na dovolenou!

Paradoxně je tento čas naprosto ideální pro návštěvu exotických destinací, ještě nikdy nebyly letenky tak výhodné, o ubytování na odlehlých místech ani nemluvě. Tomu zřejmě neodolala rodina Vrbovských, jelikož včera Rytmus zveřejnil fotku z letiště, jak se Sanelem v náručí pozoruje přistávací plochu pro letadla.

„Lockdown u moře,“ nastínil své další plány. Nikterak sice nenaznačil, kam se s rodinkou chystá, výběr je ale poměrně slušný. Mnohé země se totiž snaží zůstat turistům otevřené, ačkoli za cenu prokázání negativního testu - například Zanzibar, Kapverdy, Keňa, Maledivy, Thajsko, Kuba, Tahiti, Barbados či populární Spojené arabské emiráty.

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak v květnu 2018, půlroku před oznámením svého těhotenství, lhala Jasmina o svém vztahu k Rytmusovi?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Podle fotek, které pak následujícího dne sdílela na svém instagramu takéJasmina Alagičová, je jasné, že mají v oné tajemné destinaci naprosto dokonalé počasí a ideální dovolenkové podmínky. Třicet stupňů, všude samé palmy, zlatý písek, azurově modré moře i nádherný bazén, u kterého dováděl na jednom z videí malý Sanelko.

Rytmus zase ve svých instastories nepřetržitě dělá reklamu jisté známé firmě na výrobu zubních past a kartáčků, a to dokonce i když si například dopřává procházku po promenádě nebo popíjí ve vlnách. Je možné, že i tento pobyt v teplých krajích bude výsledkem nějaké jeho spolupráce - když ho jedna fanynka nařkla z toho, že je od něj naivní si myslet, že v zahraničí se koronaviru vyhne, Rytmus ji setřel: „Nechtěl jsem v tobě vyvolat mindráky a zklamáníčko. Jdu si dát nějaký drink, když už tu mám všechno zdarma, a vyčvachtat se do moře.“

VIDEO: Marpo vs. Rytmus, celý ZÁZNAM: Duel rapperů ovládl na body Petřina.

Video
Video se připravuje ...

Marpo vs. Rytmus, celý ZÁZNAM: Duel rapperů ovládl na body Petřina. O2 TV Sport

Fotogalerie
94 fotografií