Zářijový díl primácké Show Jana Krause přinesl velké překvapení. Hned na začátku rozhovoru s prvním hostem Berenikou Kohoutovou moderátor Jan Kraus (66) prozradil, že slyšel o tom, že je jeho kolegyně z divadla (Berenika) těhotná. A ona radostnou novinku nepopřela!

Kohoutová, která otěhotněla rok od rozvodu s producentem Pavlem Čechákem (44), se na miminko s novým, mladším partnerem Kryštofem velmi těší. Prozradit pohlaví miminka ale zvídavým fanouškům na instagramu nechtěla. „Se omlouvám, že nechci křičet do světa něco, co se týká jen a jen mýho nejbližšího okolí… stejně se to všichni za chvíli dozví, ne?“ napsala nedávno.

To ještě netušila, jak moc blízko je pravdě. I když si sama nejspíš myslela, že pohlaví utají aspoň do porodu, osud tomu chtěl a prořekla se její kamarádka. Podle informací Super.cz se Berenika objevila na křtu knihy své rodinné přítelkyně Uljany Donátové, která se zná dlouhá léta s Bereničinou matkou, spisovatelkou Irenou Obermannovou (57). A právě Donátová měla nechtěně prozradit pohlaví miminka!

V momentě, kdy Donátová stála na pódiu, měla vyjádřit slova díků směrem k Berenice, která se stala kmotrou její knihy. A mimo jiné prý řekla i to, že už brzy na světě přivítají další ženskou do party! Pokud tohle neznamená, že Berenika Kohoutová čeká holčičku, tak co jiného může být větším důkazem?

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií